Da viata ideilor tale chiar acum cu ajutorul unui flipchart!

August 13, 2019 | Author: | Posted in Din online, Produse si Servicii

Ce este un flipchart ?

flipchart

Un flipchart este un accesoriu prezent in fiecare birou folosit pentru diverse prezentari si expuneri de probleme sau planuri de afaceri, de mici dimensiuni, alcatuit dintr-o tabla sustinuta de trei sau patru picioare. Pot fi mobile, portabile sau fixe, construite in mare parte din metal sau mai nou din sticla, cele mobile avand role pentru deplasarea acestuia. Se poate scrie direct pe tabla unui flipchart folosind markere de whiteboard sau pe hartia atasata acestuia cu markere speciale. Primul astfel de accesoriu dateaza din 8 mai 1913.

Utilizare eficienta

Noile tehnologii, constand in flipchart-uri si aparate de proiectie a prezentarilor Power Point sunt tot mai prezente astazi in viata noastra de zi cu zi, incepand cu scolile si continuand cu birouri si salile de sedinta. cu toate acestea, flpichart-ul ramane ramane unul dintre cele mai folosite instrumente. Mai jos vei gasi cateva informatii despre cum sa utilizezi acest accesoriu intr-un mod cat mai eficient.

Avantaje

Flipchart-urile sunt atat un instrument de afisare static, cat si un instrument dinamic. Aceasta versatilitate ofera numeroase beneficii majore celor care realizeaza o prezentare, printre care:

1.Scrierea sau desenarea pe un astfel de produs este un proces activ care il energizeaza pe cel care face prezentarea. Este dovedit ca ori de cate ori cineva se afla in fata unui flipchart, nivelul sau de energie creste.

2.Publicul pune mai multe intrebari. Nu se stie cu adevarat de ce, probabil pentru ca informatiile si schitele de pe acesta sunt mai putin permanente (decat diapozitivele electronice), cei aflati in public sunt mai deschisi dialog.

3.Scrierea dureaza timp si acest lucru ofera pauze benefice pentru cei aflati in public, pentru a asimila informatii sau a lua notite.

4.Flipchart-urile si brainstorming-ul merg mana in mana.

5.Acestea considerate elemente de low tech. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la parole, becuri de proiectie sau cabluri de extensie.

Alege acum un flipchart de la DPAP, magnetic, cu brate extensibile sau mobil

Un flipchart este un produs care ar trebui sa fie prezent in orice birou sau sala de intalniri, potrivit ca suport pentru diverse prezentari, planuri sau sedinte de brainstorming. Alege sa comanzi de la DPAP, magnetic, cu brate extensibile sau mobil, caruia ii poti veni in completare cu hartie speciala pentru acesta, dar si markere in diferite culori. Acesta reprezinta echipamentul adecvat care determina succesul orelor de training, de clasa, de coaching si chiar conferinte. Fiecare situatie si fiecare grup are nevoie de setul ideal de metode si instrumente.

Comments Off on Da viata ideilor tale chiar acum cu ajutorul unui flipchart! Tags:

Author:

This author has published 73 articles so far. More info about the author is coming soon.