Alege culoarea lentilelor de contact in functie de nuanta parului!

June 8, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Lentilele de contact beneficiaza de caracteristici unice care sporesc culoarea ochilor, in timp ce se potrivesc gradientului natural al culorii ochilor. Aceasta ofera o tranzitie de culoare subtila si naturala. Pentru un aspect mai expresiv, este ideal sa optati pentru lentile de contact colorate, care ofera o schimbare indrazneata si o culoare opaca pentru o privire de impact. Cu lentile de contact colorate, puteti alege in mod esential culoarea ochilor pentru a va completa aspectul.

Nuante ale lentinelor de contact ideale pentru parul blond
Parul blond se potriveste de fapt unei mari varietati de culori ale irisului, ajutand ochii sa arate chiar mai vibranti. Lentilele de contact albastre sunt o alegere excelenta femeile cu parul blond, deoarece atat albastru cat si albastru inchis se potrivesc fara echivoc atunci cand sunt combinate cu parul blond. Ochii albastri sunt intotdeauna o caracteristica populara, dar si culoarea verde este o alta care se potriveste parului blond, oferind un aspect mai usor, care este deosebit de eficient in combinatie cu tenul palid sau bej tonifiat.

Lentile de contact colorate pentru par roscat
In mod evident, cea mai compatibila culoare a ochilor cu orice nuanta de par rosu trebuie sa fie verde. Contrastul dintre cele doua nuante este electric si va va ajuta sa iesiti in evidenta. Orice nuanta de verde este permisa, in timp ce tonurile mai intunecate sunt mai potrivite pentru parul rosu mai deschis, iar verdele stralucitor este cel mai bun cu nuante de rosu. Alternativ, albastrul este, de asemenea, o alegere buna daca verde nu este cu adevarat o nuanta confortabila pentru voi si ofera un contrast izbitor.

Priviri colorate cu seductie pentru satene
In timp ce celelalte nuante ale parului sunt compatibile cu culori contrastante, parul saten arata grozav cu lentile de contact maro. Nuantele de maro lucreaza impreuna pentru a oferi un aspect natural si eficient. Desigur, acest aspect natural este de asemenea creat atunci cand se utilizeaza lentile de contact in nuante derivate din caprui. Hazel se remarca minunat in raport cu parul inchis, in timp ce este compatibil cu orice ton de piele.

Brunetele trimit priviri indraznete
La fel ca parul blond, negrul este fundalul perfect pentru aproape orice culoare a ochilor. O combinatie minunata este de ochi violeti si par negru, asa cum se remarca intr-un mod atat de unic. Albastru si verde pot crea un efect similar si sunt alegeri populare pentru parul negru, in timp ce lentilele de contact foarte intunecate vor crea un aspect coeziv, care este incredibil de misterios.

Indiferent de culoarea pe care o alegeti, asigurati-va ca incercati lentilele de contact pe baza unei prescriptii de la medicul oftalmolog, pentru a beneficia de o privire ravasitoare in perfecta siguranta. In acest fel, veti sti daca lentilele colorate sunt potrivite pentru ochii dumneavoastra. Ulterior, va puteti rezuma la una sau doua culori pe care le puteti aborda, in functie de eveniment, stare sau pur si sentimentul de confort cu care sunteti obisnuite. Afla cum isi asorteaza modelele lentilele de contact de pe acest site.

Comments Off on Alege culoarea lentilelor de contact in functie de nuanta parului!

Author:

This author has published 34 articles so far. More info about the author is coming soon.