Alternative de ingrijire atunci cand esti vegan

May 11, 2018 | Author: | Posted in Diverse, Sfaturi, Social

A fi vegan nu se opreste la bucatariile noastre. Multe dintre produsele de ingrijire a pielii si cosmetice din dulapurile noastre de baie sau printre garderoba pot contine ingrediente de origine animala. Ce intelegem prin “vegan”? Exista atat de multi termeni si nu este intotdeauna usor sa determinam diferentele dintre ele.

Cand vine vorba de hrana, “vegetarian” inseamna ca produsul nu contine carne de animal. Pentru produsele cosmetice si de ingrijire a pielii, inseamna ca produsul nu contine ingrediente de origine animala.

Vegani fac lucrurile un pas mai departe. Ca si vegetarienii, veganii nu mananca carne de animale. De asemenea, nu mananca niciun produs animal, inclusiv lapte si oua. Cand vine vorba de frumusete si de ingrijirea pielii, veganii nu folosesc nici un produs care deriva din sau utilizeaza produse de origine animala.

In general, veganii aleg si produse fara cruzime. Fara cruzime In principiu, acest lucru inseamna ca produsul nu a fost testat pe animale. Este important sa va amintiti ca produsele de frumusete vegana nu sunt neaparat naturale sau netoxice. Desi pare un lucru mai exagerat, a fi vegan este un beneficiu pentru sanatatea noastra, animale si mediul inconjurator.

Ingrediente pentru a urmari alantoina
Acest agent de curatare a pielii poate fi derivat fie din plante, fie din animale, prin urmare, asigurati-va ca ati intrebat sau cititi etichetele.

Ceara de albine si miere
Desi vegetarian, ceara de albine si miere nu sunt vegane. Alternativele la ceara de albine pot include ceara de carnauba si ceara candelilla, in timp ce alternativele la miere includ culorile si uleiurile vegetale.

Carmine
Acest pigment, derivat din gandaci rosii, este folosit pe scara larga in produsele naturale pentru buze. Alternativele includ sucul de sfecla.

Ulei de Emu
Alternative la acest ingredient non-vegetarian hidratant includ uleiuri vegetale si de plante.

Lanolina
Acest ingredient hidratant este obtinut din lana de oaie. Veganii ar putea fi, de asemenea, interesati sa stie ca multe suplimente naturale de vitamina D sunt obtinute din lanolina, desi alternativele vegane sunt disponibile.

Glicerina
Acest ingredient obisnuit poate fi obtinut fie din grasimi animale, fie din legume.

Ceea ce este cel mai important atunci cand alegeti frumusetea si produsele de ingrijire a pielii este sa faceti ceea ce este potrivit pentru dvs. Fiecare dintre noi vom avea propriile nevoi unice pentru ingrijirea pielii fie ca sunt vegetariene, vegane sau de alt tip.

Tatuajele sunt un alt lucru de care veganii se feresc, deoarece cerneala folosita poate contine ingredinete de origine animala. Cu toate acestea exista si saloane specializate pentru persoanele adepte ale acestui stil de viata. Afla ce produse aleg persoanele care adopta acest stil de viata de pe acest forum.

Comments Off on Alternative de ingrijire atunci cand esti vegan

Author:

This author has published 34 articles so far. More info about the author is coming soon.