Bijuterii handmade facute din … parti de suflet

October 30, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Tradus ad literam, handmade inseamna facut de mana. Astfel, orice lucru handmade contine, aparte de materialele din care este prelucrat, o parte din persoana care il faureste. Fie ca persoana in cauza este bijutier, cizmar, tamplar, olar s.a.m.d. , toti isi lasa amprenta sufletului pe creatiile lor. Aici este locul in care vei gasi mii si mii de lucrusoare menite sa aduca zambetul pe buze tie si celor dragi!

De ce bijuterii handmade?

Buna intrebare! Dar cu atatea raspunsuri. Bijuteriile handmade poarta amprenta bijutierului. Ceea ce inseamna ca ele contin parti de suflet. De ce este atat de important sa porti parti de suflet? Pentru ca energia pozitiva te inconjoara, oferindu-ti bucurii din lucruri simple. Sa te bucuri din lucrurile simple este un lucru de mult uitat in societatea actuala. Si acum, veti spune: si cu ce ma ajuta pe mine faptul ca ma voi bucura din lucruri simple, cand viata mea este atat de complicata, si cum ma pot ajuta pe mine bijuteriile handmade, mi se pare … STOP! Bijuteriile handmade te ajuta prin complexitatea si frumusetea lor aparte. Stiu, nu ti se par lucruri atat de imbucuratoare, dar atunci cand oferi o astfel de bijuterie unei persoane dragi si ii bucuri sufletul, nu-i asa ca si tu esti mai implinit/a? Nu te mai inchide intr-o lume monotona! Stiu ca tu esti altfel, de fapt!

Bijuteriile handmade nu sunt unele oarecare, pe care le cumperi doar pentru a le cumpara. Atunci cand achizitionezi pentru tine sau pentru a face un cadou o astfel de bijuterie, este clar ca iti doresti ceva special, ceva unicat. Arta te bucura si te implineste. Ai o viziune diferita fata de lume, ceea ce te separa de multime. Iti place sa fii TU, sa nu tii cont de ceea ce gandesc alte persoane despre tine, iti place sa te diferentiezi intr-un mod original, dar nu ostentativ, de ceilalti. Iata de ce bijuteriile handmade ar putea fi alegerea perfecta pentru tine!

Care bijuterie handmade este potrivita pentru tine?

Cu atatea colectii originale si piese atractive, gama de bijuterii handmade te atrage prin bun gust si calitate. Orice medalion pictat cu maiestrie te poarta intr-un peisaj de poveste. Orice mecansim folosit pentru realizarea unei bijuterii handmade spune o poveste. Nu trebuie sa o auzi, ca pe cele pe care ti le spunea bunica, inainte de culcare. Povestea spusa de bijuteriile handmade se simte.

Bijuteria handmade potrivita pentru tine este cea care te inspira si iti inspira o anumita stare. Nimeni nu iti poate alege bijuteria perfecta mai bine decat tine. Daca o primesti sau o oferi cadou, atunci lucrurile se schimba, dar sentimentele sunt aceleasi.

Daca iti place sa visezi, sa pictezi, sa creezi, atunci as spune ca bijuteriile pictate manual sunt alegerea perfecta pentru tine! Daca iti place sa imbini, sa faci lucruri sa functioneze sau te pasioneaza mecanismele vechi, atunci bijuteriile handmade tip mecanism, din colectia “Mechanic Soul” sunt pentru tine. Nu uitati ca sunteti romani, inainte de toate, si alegeti o bijuterie handmade din colectia cu motive traditionale romanesti. Motivele noastre traditionale se imbina perfect cu imaginatia bijutierilor si cu sufletul tau!

Bijuteriile handmade facute din parti de suflet te vor determina sa speri, sa visezi, sa iesi in evidenta intr-un mod placut si sa faci bine pe oriunde mergi. Arta inseamna dragoste, pana la urma, deoarece cumulul de emotii canalizat spre aceasta faureste numai pozitivitate, admiratie si iubire.

In mod sigur vei gasi bijuteria handmade care pare sa fi fost facuta special pentru tine! Haide, indrazneste sa visezi si sa fii altfel! Nu vei regreta!

 

Comments Off on Bijuterii handmade facute din … parti de suflet Tags: , ,

Author:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.