Camasi barbati pentru fiecare zi si pentru ocazii speciale

November 5, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Camasa este un obiect de vestimentatie pentru barbatii moderni si stilati, si pentru care, confortul si functionalitatea sunt importante. Colectia de camasi barbati combina designul la moda, stilurile actuale si materialele de inalta calitate. Din magazinul online este usor sa alegi o camasa care sa creeze o imagine pentru lucru, timp liber, mers pe jos si intalniri cu prietenii. In general gama de camasi barbati include trei linii principale: casual, studio si smart.

Camasi barbati casual, studio, smart

Linia de camasi barbati casual, este simpla si versatila, confortabila si moderna. Linia studio reflecta tendintele cele mai la moda: design modern, culori trend, diverse elemente decorative si grafica. Linia smart este reprezentata de tipul de camasi barbati pentru afaceri si oameni de succes, cei care apreciaza calitatea premium. Modelele de camasi barbati ale acestui stil, au un design concis, o potrivire perfecta, tonuri calme, cu detalii functionale, realizate in combinatia perfecta de gust si stil.

De baza si la moda

Camasile barbati se potrivesc perfect oricarui barbat, formand usor baza unui dulap. In magazinul online, colectiile de camasi barbati sunt actualizate in permanenta si reflecta toate tendintele modei. De asemenea, poti gasi camasi barbati  in modele de baza, de la marci recunoscute, pentru toate anotimpurile si care sunt cele mai bine vandute. Designerii dezvolta colectii de camasi barbati in propriile lor ateliere de design, bazati fiind pe tendintele modei,  acordand o atentie deosebita calitatii produselor pe care le creeaza.

 

Moda este considerata una dintre semnele distinctive ale unui om de succes. Acest lucru nu este un capriciu, nici o dorinta de fi privit atractiv, ci este un indicator al statutului. Alaturi de camasile pentru barbati nu mai putin importante  sunt costumele, blugii, pantalonii si pantofii. Ele ar trebui sa fie nu numai la moda, ci si sa se potriveasca cu camasa in mod ideal,  pentru a crea o imagine perfecta.

Tendinte principale – eleganta si stil

Cele mai la moda in sezonul 2018-2019 sunt  camasile barbati clasice. Ele sunt caracterizate printr-o croiala adiacenta, cu maneci lungi si nasturi. Nu mai putin elegante sunt versiunile sport ale camasilor barbati. Varianta polo domina cu incredere podiumurile de moda. Dintre detalii, se pot evidentia buzunarele, sigla de marca si elementele de inchidere ascunse sau vizibile. In plus, camasile barbati in stilul de afaceri, sunt completate cu tonuri calme si din tesaturi de cea mai buna calitate. Culoarea camasii in sezonul 2018 – 2019 este cea care ti se potriveste cel mai bine. Totusi, se folosesc, combinatii din mai multe culori, inclusiv mozaicuri. Optiunile de culoare sunt completate cu o paleta de nuante luminoase, bogate si dense. Cele mai populare culori ale camasilor barbati elegante in 2018-2019,  sunt alb care este relevant pentru clasici, albastru inchis, gri de la cele mai deschise nuante pana la cele mai intunecate tonuri, maro cu note rosii, verde smarald si multe altele. Camasile la moda, sunt in stilul retro, a anilor 80. Modelele in dungi, in carouri, cu printuri multicolore,  erau atunci la moda si sunt si acum. Astfel de modele nu sunt potrivite pentru intalniri de afaceri, insa sunt potrivite pentru o plimbare prin oras sau la intalnirea cu prietenii.

 

Comments Off on Camasi barbati pentru fiecare zi si pentru ocazii speciale Tags: , , ,

Author:

This author has published 62 articles so far. More info about the author is coming soon.