Cat de importanta este pudra in cadrul unui machiaj?

September 25, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Exista o serie de aspecte de care trebuie sa se tina cont de fiecare data cand se realizeaza un machiaj, insa unul dintre cele mai importante lucruri este sa se aleaga tipul de pudra pulbere de la Paese . Astfel, trebuie neaparat sa se tina cont de nuanta si de tipul tenului, dar si de tipul de machiaj pentru care se opteaza.

Este foarte important ca inainte sa achizitionezi o pudra sa fii foarte atent la tipul de pudra ales, fie ca este vorba despre una pulbere, compacta, mata, stralucitoare, translucida ori minerala. Trebuie sa alegi acea textura si proprietati ale pudrei care se potrivesc tipului de ten si problemelor pe care acesta le are. De asemenea, este foarte important sa se cunoasca exact modul de aplicare al pudrei, pentru a putea obtine acel machiaj impecabil pe care orice femeie si-l doreste.

  Cum se alege culoarea potrivita de pudra?

Pudra este folosita pentru a fixa machiajul, mai exact fondul de ten si anticearcanul, insa ea poate fi folosita si de-a lungul intregii zile pentru anumite retusuri sau pentru a indeparta excesul de sebum.

pudra pulbere de la Paese

Este foarte important ca nuanta pudrei sa fie asemenatoare cu cea a fondului de ten, pentru a nu exista diferente sesizabile, iar daca se foloseste doar pudra pulbere, este necesar ca aceasta sa aiba aceeasi nuanta cu cea a tenului.

Cum se alege textura pudrei?

Pudra compacta este mult mai usoara si reuseste sa ofere un aspect mult mai delicat al machiajului, caci nu incarca fata foarte mult si este cea mai potrivita pentru a realiza mici retusuri de-a lungul intregii zile. Astfel, folosind o pudra compacta, machiajul pare mult mai natural.

Pudra pulbere asigura o acoperire mult mai buna si poate fi de mai multe feluri, fie ca vorbim despre una mata, stralucitoare sau translucida, in functie de preferintele si necesitatile fiecarei femei.

Aceasta pudra translucida este folosita pentru a fixa machiajul si a-i oferi rezistenta sau mai este folosita in cadrul machiajelor de calitate in zona de sub ochi, pentru a strange resturi de fard.

Pudra minerala reuseste sa acopere cu success toate imperfectiunile tenului, insa are si numeroase proprietati antibacteriene. Prin aplicarea ei intr-un singur strat se obtine o finisare mata.

Cum se aplica corect pudra?

De cele mai multe ori, pudra compacta are in cutiuta inclus un buretel cu ajutorul caruia aceasta se aplica intr-un strat subtire.

De asemenea, exista numeroase tipuri de pensule speciale pentru a aplica pudra, acestea fiind mult mai potrivite deoarece se poate urmari mult mai bine structura fetei si obtinerea unui look cat mai natural, de aceea este bine sa se achizitioneze modelul potrivit de pensula pentru fiecare pudra in parte.

Totusi, pudra poate fi aplicata pe fata si fara a folosi fondul de ten, insa principalul ei scop este de a-l fixa si de a absorbi excesul de sebum. In timpul zilei, daca se doreste realizarea unor retusuri, este necesar sa se foloseasca inainte o hartie absorbanta de sebum, iar mai apoi sa se realizeze retusarea machiajului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments Off on Cat de importanta este pudra in cadrul unui machiaj? Tags: , ,

Author:

This author has published 82 articles so far. More info about the author is coming soon.