Cutiile de ceasuri- o gama impresionanta de produse

July 12, 2018 | Author: | Posted in Diverse

 

 

Orice iubitor de ceasuri are in casa cel putin o cutie deosebita pentru ceasuri, care sa ii asigure spatiul optim pentru stocarea acestora, precum si protectie impotriva prafului si zgarieturilor. Cutiile pentru ceasuri sunt realizate atat in functie de sex, putand fi diferentiate cu usurinta cele barbatesti de cele de dama, dar si unisex, perfect adaptabile atat femeilor cat si barbatilor si din punctul de vedere al desginului, al culorilor folosite sau al marimii alveolelor interioare de pastrare a ceasurilor.

 

            Sunt toate cutiile de ceasuri la fel?

 

Nici pe departe.  Desi pare o categorie banala de produse, cutiile pentru ceasuri se regasesc in forme diferite, din materiale diferite, de dimensiuni dintre cele mai variate si, totodata la preturi la fel de diferite.        Un prim aspect la care trebuie sa te gandesti este acela al destinatiei deoarece exista cutii de ceasuri pentru stocarea acestora acasa si cutii de ceasuri sub forma de geanta pentru transport, care sunt mai compacte, realizate din materiale care nu au o rigiditate crescuta, precum pielea, cu un interior usor maleabil pentru a putea fi asezat cu usurinta in bagaj. Pentru acasa, producatorii aleg cutiile de ceasuri tip caseta, in care expunerea ceasurilor se face in paralel, oferind spatiu generos intre alveolele pentru ceasuri pentru a le permite individualizarea. Un al doilea aspect este acela al capacitatii, deoarece vei gasi pe piata cutii de ceasuri cu capacitate mica, pentru 1-2 ceasuri, cutii medii, de 5-6 ceasuri si cutii de mari dimensiuni, care pot stoca pana la 12 ceasuri de mana. Materialele din care sunt realizate atat la interior cat si la exterior, designul, sistemul de inchidere, culorile sau pretul sunt alte criterii de selectie importante atunci cang alegi sa cumperi o cutie de ceasuri. In ceea ce priveste pretul, de exemplu, poti achizitiona cutii de ceasuri la preturi incepand de la 30 de lei, insa poti ajunge sa cheltui o mica avere daca alegi sa achizitionezi o cutie de ceasuri unicat, handmade sau realizata din metale pretioare ori accesorizata cu pietre semipretioase. Aceste exemplare exxclusiviste pot ajunge la cateva mii de lei, insa atat cererea pentru astfel de produse cat si oferta sunt supuse unor rigori, astfel de cutii de ceasuri fiind realizate, de obicei in baza unei precomenzi.

 cutie de ceasuri

            Cutiile de ceasuri- un cadou neutru,  binevenit

 

Atat pentru barbati cat si pentru femei, cutiile de ceasuri reprezinta o alternativa de cadou neutra, ce poate fi oferita atat in relatiile profesionale cat si in cele personale, o optiune utila si sigura deoarece acestea sunt versatile fiind usor de adaptat pentru persoane cu gusturi diferite si pot fi achizitionate cu bugete adaptabile disponibilitatii tale din momentul respectiv.  Alegand o cutie de ceasuri drept cadou, nu te vei situa in aria celor care ofera cadouri total nepersonale precum decorurile pentru casa, nici in zona intima a oferirii de parfumuri,  bijuterii sau haine, ci intr-o zona de confort, a unui cadou generalizat, cu un touch personal ce va impresiona de fiecare data, indiferent de raporturile pe care le ai cu persoana careia ii vei oferi un astfel de cadou.

Comments Off on Cutiile de ceasuri- o gama impresionanta de produse Tags: , ,

Author:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.