De ce nu slabiti?

December 13, 2018 | Author: | Posted in Diverse, Social

Daca credeti ca va antrenati foarte mult si inca nu pierdeti din kilograme, atunci exista cateva aspecte care influenteaza acest lucru. Relaxati-va, totusi, toata lumea se confrunta cu acest lucru, chiar si modelele. Este incredibil de comun pentru atatia oameni care, in ciuda faptului ca se antreneaza foarte mult, nu pierd in greutate. Poate fi chiar un semn care sa indice probleme de sanatate.

Trebuie doar sa urmati cateva sfaturi:

Sariti peste mese
Trebuie sa mancati ca sa slabiti, da! Daca sariti peste mesele principale, poate fi primul motiv pentru care nu pierdeti in greutate. Vremurile de acum sunt predominate de graba, iar de cele mai multe ori, preferati sa sariti peste micul dejun, un lucru foarte negativ pentru sanatatea fizica si mentala.

Dupa aceea, din cauza unei intalniri de la birou, pierdeti si pranzul. Trebuie sa va planificati lucrurile in avans si sa fiti mai disciplinati cu alimentatia daca doriti sa scapati de kilogramele in plus.

Deficit de vitamina D
Ar trebui sa va faceti teste de sange la fiecare sase luni, sa va asigurati ca nu exista deficit de vitamina D in corpul dumneavoastra. Deficitul de vitamina D este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care pierderea in greutate nu se realizeaza. Incercati sa mancati alimente bogate in vitamina D sau pur si simplu sa stati in soare cateva ore.

Odihna necorespunzatoare
Munca, facultatea si alte activitati ocupa o buna parte a zilei, iar modelele stiu acest lucru foarte bine. Somnul este esential atat pentru o energie zilnica corespunzatoare, cat si pentru a se reface, daca este neglijat pierderea kilogramelor in plus poate sa nu se intample. Trebuie sa dormiti macar 6 ore de somn pentru a obtine rezultate. Mai putin somn duce la stres care nu este deloc benefic pentru sanatate.

Probleme cu tiroida
Daca nivelul tiroidei este in dezechilibru exista posibilitatea sa nu puteti sa slabiti. Consultati un dietetician bun si obtineti un plan de dieta sanatoasa, care va va ajuta sa controlati acest aspect. Consultati intotdeauna medicul dumneavoastra, iar la fiecare sase luni nu uitati de analize!

PCOS sau ovare polichistice
Este o problema cu care modelele se confrunta des. Daca suferiti de PCOS poate fi un motiv pentru care nu pierdeti in greutate. Aveti menstruatia neregulata sau ovare polichistice? Consultati un medic ginecolog pentru acest lucru si luati tratamentul pe care vi-l prescrie, iar de abia apoi incepeti planul de scadere in greutate.

Sper ca aceste sfaturi va vor ajuta sa verificati de ce nu pierdeti kilogramele in plus.

Comments Off on De ce nu slabiti?

Author:

This author has published 34 articles so far. More info about the author is coming soon.