Evacuarea eficienta a fumului

September 29, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Optand pentru motoare desfumare, veti lua o decizie foarte buna, acestea facandu-si treaba excelent. Veti constata ca acestea sunt responsabile pentru o evacuare foarte buna a fumului dintr-o cladire, de aceea ar trebui sa le aveti in vedere astfel incat in cazul unui incendiu sa reusiti sa evacuati cladirea rapid, iar motoaredesfumare.ro va poate ajuta

Importanta evacuarii fumului

Este un lucru esential ca atunci cand are loc un incendiu, fumul sa fie evacuat cat mai rapid pentru a evita aparitia pagubelor din ce in ce mai mari. Focul va crea fum, iar fumul, alaturi de alte produse inflamabile pune in pericol vietile omenesti, dar si proprietatea acestora. Caile de evacuare vor deveni inutilizabile, iar cu cat focul este intretinut, cu atat gazele de ardere vor deveni mai fierbinti si vor crea probleme din ce in ce mai mari. Aceste gaze vor putea aprinde la randul lor si alte zone necuprinse de foc, de aceea este important sa asigurati o protectie corespunzatoare cladirii in care va desfasurati activitatea. Pentru a face acest lucru, optati pentru un sistem dedicat SHEV, acest sistem avand rolul de a combate caldura, dar si fumul atunci cand are loc un incendiu intr-o cladire.

Un sistem sigur de evacuare in caz de urgenta este foarte important, acest sistem reusind sa salveze vieti. Daca fumul va gasi mai rapid o cale de evacuare, persoanele din interior se vor putea salva mai rapid. Sistemul va asigura o siguranta sporita atat pentru cladirile de birouri, cat si pentru aeroporturi, dar si pentru spatiile publice. Aveti astfel in vedere niste motoare desfumare de cea mai buna calitate.

Ventilatia naturala si importanta ei

Este esential ca in interiorul unei cladiri sa se asigure o ventilatie naturala corespunzatoare. In spatiul de birouri, aerul ar trebui sa fie cat mai igienic. Aportul de aer proaspat va asigura un mediu de lucru cat mai propice. Este nevoie de un sistem de control automatizat, pentru ca sa se asgure mereu un aer cat mai curat in interiorul cladirii. Dispunand de un astfel de sistem, veti avea de castigat. Veti vedea ca se va putea asigura un mediu de lucru cat mai propice si in acelasi trimp, climatul va fi unul pe placul angajatilor vostri. Un sistem de control automatizat si auto-functional va preveni aparitia mucegaiului si a umiditatii. Se va crea astfel un mediu cat mai bun de lucru pentru angajatii vostri.

motoare desfunare

Un alt avantaj al ventilatiei naturale este ca aceasta economiseste energie si reduce costurile adiacente. Multe cladiri sunt echipate cu un astfel de sistem ideal, de aceea ar trebui ca si voi sa va orientati catre unul daca va desfasurati activitatea intr-o cladire ce nu dispune de un sistem care sa asigure o circulare buna a aerului. Eficienta energetica marita datorata acestor motoare desfumare este un avantaj important al ventilatiei naturale controlate, de aceea puteti avea in vedere un astfel de lucru. Ferestrele sunt parte integrata a arhitecturii moderne, de aceea cladirea in care va faceti activitatea va fi una mult mai eficienta daca va avea incorporate si diverse sisteme care sa faciliteze o un mediu de lucru excelent.

 

Comments Off on Evacuarea eficienta a fumului Tags: , ,

Author:

This author has published 74 articles so far. More info about the author is coming soon.