Florile in cutie, rafinament si eleganta

August 8, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Rareori putem sa ramanem indiferenti la vederea florilor, fie ca sunt pe un camp, in parc, in bratele cuiva sau pe o masa, in timpul unui eveniment special. Ne emotioneaza, ne fac sa zambim si sa visam. Cand vrem sa daruim cuiva flori putem sa o facem intr-un mod special, oferindu-le altceva decat un buchet: o cutie cu flori de la Imod Flowers.

Cutii cu flori de la Imodflowers – un cadou fascinant

Imodflowers e o florarie online. Da, ai inteles corect. De acum incolo nu mai e nevoie sa iesi din casa pentru a cumpara flori. Nu o sa mai infrunti ploaia, furtuna sau ninsoara ca sa inveselesti chipul cuiva. Daca vrei sa-i daruiesti ceva special, ofera-i flori in cutie pe care le poti comanda online, livrarea fiind gratuita.

Poate ca fiecare om are florile lui preferate. Unora le plac trandafirii, in special cei rosii, pentru frumusetea si rafinamentul lor si pentru felul in care exprima sentimentele de afectiune ale unui barbat pentru o femeie. Altora le plac florile de camp pentru simplitatea lor. Ne-am obisnuit sa oferim o floare sau un buchet de flori persoanelor pe care le apreciem. Ce-ar fi daca am face lucrurile diferit si am darui cutii cu flori?

Te surprinde aceasta propunere? Ti-ai imaginat deja o cutie de carton asa cum sunt clasicele cutii de impachetat, sigilata cu banda adeziva, in care sunt inchise flori la care nu ajunge nici un pic de aer? Flori in cutie nu inseamna, pentru echipa Imodflowers, flori private de razele soarelui, ca si cum ar fi niste obiecte oarecare, ci aranjamente florale ce infrumuseteaza orice spatiu, fie el locuinta, sala de eveniment sau birou al unei companii.

Lucrul cu florile iti da prilejul sa iti manifesti creativitatea respectand principii estetice pe care ti le-ai insusit prin exercitiu si prin studiu. Membrii echipei Imodflowers isi pun la lucru imaginatia si indemanarea pentru realizarea unor cutii cu flori care sa bucure si sa surprinda pe oricine. Ei combina flori cu forme si culori diferite pentru a crea o imagine unica, greu de uitat. Propunerile lor sunt variate. Ei reusesc de fiecare data sa creeze cutii cu flori de care toata lumea se va bucura.

Atunci cand vedem o persoana cu un brat plin de flori suntem profund impresionati. Cu siguranta omul care primeste un asemenea cadou este la randul lui impresionat. Putini se gandesc insa cat de greu ii poate fi sa ingrijeasca acele flori. Unde sa le puna? Are vestule vaze acasa, sau o sa le aseze intr-o oala de bucatarie? Pentru a evita astfel de situatii putem sa oferim flori in cutie. Acestora nu trebuie sa le mai cautam un suport, pentru ca au deja unul. Nu mai trebuie nici sa le mai sprijinim de un perete, asa cum se intampla in vazul florilor puse in vaze lipsite de fragilitate. Cutiile elegante realizate cu grija de echipa Imodflowers pun in valoare frumusetea florilor, protejandu-le in acelasi timp. Aranjamentele florale de acest tip sunt cadouri excelente, care pot inlocui cu success clasicele buchete.

Comments Off on Florile in cutie, rafinament si eleganta Tags: , ,

Author:

This author has published 61 articles so far. More info about the author is coming soon.