Fondul de ten- este intotdeauna o necesitate?

August 20, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Trend setterii promoveaza tot mai mult ideea de frumusete naturala. Practic, se incearca o trecere de la abuzul de machiaj care se foloseste in prezent la un look natural. Si totusi, este nevoie de make up? Este necesara folosirea unui fond de ten? Iata cateva dintre intrebarile la care vei gasi raspunsul in randurile ce urmeaza.

Make-up- intre must have si too much

Evident, un make-up reusit este necesar, insa nu intotdeauna. Cum ar arata o femeie de afaceri imbracata in costum, cu stileto, un par aranjat si fara make-up. Parca ar lipsi ceva. Si, intr-adevar, lipseste eleganta aceea pe care un make-up adecvat o da fetei. Conturul trasaturilor. Machiajul este necesar in unele situatii, spre exemplu cea amintita mai sus, sau in cazul participarii la un eveniment, etc. Insa este foarte important sa adaptam machiajul, sa stim sa il folosim si sa nu exageram. Pe acelasi principiu, fondul de ten este esential in orice machiaj deoarece reprezinta baza pe care se aplica fardul, blush-ul etc. un machiaj fara o baza nu ar avea efectul scontat si nici nu ar rezista, deoarece, in contact direct cu tenul, aceste produse vor intra in piele si isi vor pierde intensitatea. Totodata, in sezonul cald, transpiratia tenului va genera intinderea produselor cosmetice pe ten in absenta unui fond de ten de calitate. De cealalta parte, folosirea unei cantitati prea mari de machiaj si fond de ten va crea un aspect artificial, fortat, deloc placut. Asadar, machiajul este necesar a pastra un echilibru pentru a fi un must have al unei tinute impecabile.

Machiajul si fondul de ten in cazul dermatitelor sau al acneii
In special in perioada adolescentei, fetele tind sa acopere acneea sau dermatitele cu foarte mult machiaj si fond de ten. Acest lucru este o greseala deoarece, acoperindu-le cu produse cosmetice nu vor reusi decat sa agraveze acneea sau dermatita. Este foarte adevarat ca au un aspect neplacut, insa este recomantat ca dermatita si acneea sa fie tratate cu produse speciale si nu acoperite. Totusi, in cazul in care este necesar sa aprticipi la un eveniment si ai probleme cu tenul, poti aplica o baza si un fond de ten cu efect de lunga durata pentru a scapa de efectul neplacut al problemelor cu tenul

Nu depinzi de make-up, doar atunci cand stii sa il folosesti

Pentru orice machiaj, fondul de ten este imperativ necesar. Insa, atunci cand stai in casa sau iesi la o plimbare in parc este bine sa iti lasi tenul sa respire si sa nu transformi aplicarea fondului de ten intr-un obicei zilnic si continuu. Atunci cand machiajul este necesar, este la fel de important sa stii sa il realizezi, sa folosesti produse de calitate asemenea celor disponibile pe BeautyOneShop si sa adaptezi machiajul la momentul zilei, locatia si tipul evenimentului la care participi.
Machiajul iti pune in evidenta trasaturile, te face mai frumoasa, te simti speciala si increzatoare, insa totul depinde de modul in care il realizezi si de produsele pe care le folosesti.

Comments Off on Fondul de ten- este intotdeauna o necesitate? Tags: , ,

Author:

This author has published 82 articles so far. More info about the author is coming soon.