Huse Samsung Galaxy S8 moderne si de calitate

September 5, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Samsung Galaxy S8 este un smartphone puternic si este mult mai accesibile decat alte telefoane mobile noi de pe piata. Chiar daca este mai ieftin, aspectul sau trebuie mentinut atat cat este posibil, la cele mai inalte standarde de design. Un punct forte al smartphone-ului Samsung Galaxy S8 este afisajul sau uimitor. Pentru a proteja design-ul ai nevoie de de huse  Samsung Galaxy S8. Astfel, telefonul nu va mai prezenta vulnerabilitate la picaturile de apa, mai ales ca marginea ecranului este mult mai ingusta, decat la alte tipuri de telefoane.  Pe piata in domeniu, exista o multime de tipuri de huse speciale pentru Galaxy S8,  care te vor ajuta sa iti ptotejezi telefonul, astfel incat sa reziste cat mai mult timp posibil. In timp ce unele dintre aceste optiuni sunt netestate, altele beneficiaza deja de o reducere, iar valoarea si designul lor sunt sustinute de consumatorii care le-au testat deja.

Tipuri de huse Samsung Galaxy S8

 

Husa Super Thin de Peel

 

Aspectul lor este aproape invizibil, au o utilizare usoara si sunt ceva mai scumpe fata de alte dispozitive. Aceasta husa Samsung Galaxy S8 Super Thin este realizata in cateva culori diferite, fiecare adaugand o nota placuta smartphone-ului Galaxy S8. Aplasarea sa usoara si profilul redus o fac sa fie preferata de minimalisti, desi nu este cea mai ieftina optiune, raportandu-ne la constructia sa simpla. Cu toate acestea, daca protectia are o prioritate mai mare decat functia, atunci husa Super Thin  este exact ceea ce ai nevoie.

 

Husa Samsung Galaxy S8 transparenta dubla

 

Este unul dintre  mai bune modele,  pentru vizionarea videoclipurilor pe telefon. Husa transparenta ofera o fereastra de vizualizare, iar capacul flip nu poate fi scos. Husa translucida Samsung Galaxy S8 care inconjoara intregul telefon, ofera o fereastra de vizualizare pentru ora si data, apeluri primite, comenzi muzicale si notificari aparute pe ecranul blocat. In plus, se dubleaza ca suport, astfel incat poti viziona cu usurinta filme in modul peisaj.

 

Husa Samsung Galaxy S8 LED Cover

 

Aceasta husa este realizata cu 54 de pictograme LED. Este distractiva deoarece telefonul straluceste de lumini LED,  prin husa translucida. De asemenea, poti avea control limitat asupra telefonului, fara a fi nevoie sa deschizi capacul.

 

Husa de silicon Samsung Galaxy S8

 

Husa este realizata cu siliciu la exterior si microfibra in interior. Aceasta este o husa standard si ofera o senzatie de siguranta, chiar daca suprafata sa este neteda. Suprafata cauciucata la exterior si din microfibra  la interior, garanteaza mentinerea  telefonul fara zgarieturi. Acest tip de husa este realizata in mai multe optiuni de culori luminoase.

 

Husa Samsung Alcantara Cover

 

Husa premium Samsung Alcantara seamana cu pielea de caprioara, materialul textil fiind foarte moale, iar acest lucru se simte pe toata suprafata telefonului. Dispune chiar si de o fereastra mica in jurul afisajului, pentru a evita zgarierea geamului frontal, atunci cand telefonul este cu fata in jos.

 

Husa Samsung Clear Cover

 

Este o husa de tip office,  care are doar 0,8 mm grosime si nu compromite designul telefonului. Acest tip de husa lasa smartphone-ului  Samsung Galaxy S8 posibilitatea de a-si etala culoarea adevarata si designul subtire, stralucitor.

 

 

 

Comments Off on Huse Samsung Galaxy S8 moderne si de calitate Tags: , ,

Author:

This author has published 39 articles so far. More info about the author is coming soon.