Jucarii zornaitoare pentru bebelusi

October 30, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Jucaria zornaitoare este una dintre cele mai ingenioase inventii ale omenirii, dezvoltata  pentru un copii. De fapt, este principalul instrument de joaca pentru dezvoltarea copilului si comunicarea cu el in primele luni de viata. Prin atragerea atentiei cu sunetul unei jucarii zornaitoare, il ajuti pe copil sa invete sa se concentreze, sa comunice si sa se joace cu ea. Copilul inca nu are dezvoltate organul vizual si auzul. Jucaria zornaitoare ii ajuta pe nou-nascut sa se antreneze, dezvoltandu-le auzul si vederea. Copiilor mici le place sa se joace, iar emotiile pozitive redate de jucariile zornaitoare,  sunt bune pentru cresterea si dezvoltarea lor. Prin joc si comunicare, copilul incepe sa se familiarizeze cu lumea exterioara.

 

Jucaria zornaitoare din Mesopotamia are o vechime mai mare de 4 mii de ani. Este plina de margele mici si este prinsa de jur imprejur ca o placinta. Poate ca  odata era atasata de o bagheta. Zornaitoarea din ceramica este omniprezenta, la fel ca si pasarea mesopotamiei a mileniului II i.Hr. si pot fi utilizate in scopul propus, precum jucariile zornaitoare moderne. De asemenea, mai exista o jucarie zornaitoare veche egipteana, sub forma unui peste, de la mijlocul anului doua mii i.Hr. Este depozitata in Muzeul Brooklyn, iar lungimea ei este de numai 11 cm.

Jucarii zornaitoare din zilele noastre

 

Jucaria zornaitoare din zilele noastre, este prima jucarie a bebelusilor inca din primele zile de la nastere. Aceste jucarii sunt figurine sau forme geometrice cu maner din lemn, plastic sau alte materiale. Cand se agita, se aude un zgomot usor care nu sperie copilul. In Grecia veche si in Roma, se credea ca, prin zgomotul lor, ele alunga spiritele rele de la copii si ii protejeaza. In zilele noastre, jucariile zornaitoare sunt folosite pentru dezvoltarea completa a copilului.

Cu ajutorul lor, copilul invata sa-si concentreze privirea, sa urmeze subiectul si sa distinga de unde provine zgomotul. Zgomotele dezvolta abilitati auditive si vizuale, fiind create in forme si culori diferite. Dupa un timp, cand copilul mai creste, acesta va incerca sa ajunga la jucarie si sa o ia in mana, antrenand astfel coordonarea miscarilor si a senzatiilor tactile, precum si dezvoltarea abilitatilor motorii fine ale mainii. De aceea, orice jucarie zornaitoare are un maner confortabil, ideal pentru o palma mica.

Jucarii zornaitoare personalizate

 

Aceste jucarii zornaitoare pentru nou-nascuti, sunt create  de mai buni producatori, iar acest lucru, reprezinta o garantie a calitatii si sigurantei. Toate jucariile sunt fabricate din materii prime de inalta calitate, coloranti alimentari, in conformitate cu standardele stricte. Din magazinul online poti cumpara atat jucarii zornaitoare simple din copilaria tuturor, cat si noi creatii de jucarii zornaitoare pentru carucior si patut cu animale voluminoase si jucarii cu design european. De asemenea, in sortimentul magazinului online se afla jucarii zornaitoare lucrate manual, pe comanda sau direct din catalogul online. Acestea sunt create cu bile din silicon, in culori specific fetitelor si baieteilor, putand personaliza jucaria cu numele copilului.  Jucaria zornaitoare clasica amplasata la carucior, va aduce bucurie bebelusului cu detaliile ei colorate si sunetul zgomotos, care ii atrage atentia. Materialul folosit este ecologic si sigur.

 

 

Comments Off on Jucarii zornaitoare pentru bebelusi Tags: , , ,

Author:

This author has published 57 articles so far. More info about the author is coming soon.