Jurnale si agende- un cadou inedit

August 1, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Jurnalele si agendele sunt obiecte ce nu lipsesc din casa niciunei persoane. La birou, acasa, cand realizam taskurile zilnice sau cand facem lista de cumparaturi folosim agende sau jurnale. In plus, de fiecare data cand deshidem jurnalul pe care il tineam in copilarie ne strabate un fior, ne napadesc amintirile si pierdem notiunea timpului recitind povestioare, retraind emotiile de atunci ca si cum ar fi in prezent. Tocmai de aceea, niste obiecte aparent banale capata valoare sentimentala si o insemnatate considerabila.

5 motive pentru a oferi cadou o agenda sau un jurnal

Oferirea de cadouri este un obicei placut, insa alegerea acestora nu este de fiecare data la fel de placuta. Ce cadou sa ofer? Este intrebarea pe care ne-o adresam de fiecare data. O vaianta de raspuns este o agenda sau un jurnal. Iata 5 motive pentru a opta pentru un astfel de cadou:

  1. Versatilitate- desi pare un obiect banal, oferind o agenda sau un jurnal drept cadou spune multe despre personalitatea celui ce o ofera, precum si despre cea a destinatarului. In functie de modelul ales, poti face un cadou elegant sau funny, un cadou personal sau unul rezervat.
  2. Buget redus- oferind cadou o agenda sau un jurnal poti face o surpriza placuta destinatarului cu un buget redus. Cu toate ca plaja de preturi pentru astfel de obiecte este mare, cu un buget de maxim 70 de lei poti rezolva problema intr-un mod elegant.
  3. Diversitate de modele- piata agendelor si a jurnalelor este foarte diversa, astfel ca poti gasi agende sau jurnale adaptate oricarui stil. Vintage, retro, clasic, funny, colorat sau, dimpotriva, uni, cu inscriptii sau fara, de dimensiuni si forme diferite agendele si jurnalele pot fi asa cum iti doresti tu si cum consideri ca se pliaza mai bine pe gusturile destinatarului.
  4. Utilitate- agendele si jurnalele sunt obiecte utile, pe care destinatarul le va folosi si isi va aminti, cu placere, de fiecare data de ocazia cu care a primit cadoul respectiv, precum si de persoana care l-a oferit.
  5. Rezista in timp- cu toate ca sunt consumabile, agendele si jurnalele sunt pastrate, de cele mai multe ori, fie ca amintire, fie datorita informatiilor pe care le contin. Astfel, oferind cadou o agenda sau un jurnal, vei oferi un obiect pe care posesorul il va regasi peste ani, de cele mai multe ori in momente neasteptate.

De unde achizitionez agende si jurnale inedite?

. Practic, agendele si jurnalele sunt disponibile la tot pasul dar, daca esti in cautarea unei agende sau a unui jurnal special, care sa iasa din tipare si sa poata reprezenta cadoul acela extraordinar, cadoul cu personalitate cu care vei impresiona, trebuie sa le cauti in magazine speciale, precum pravalia-cu-surprize.ro. Aici, agendele si jurnalele prind viata si isi spun propria lor poveste, care este, de fiecare data, inedita, interesanta, captivanta si fermecatoare. Ai la dispozitie o gama variata de modele si culori, de dimensiuni si materiale din care sunt realizate copertile si de o echipa de profesionisti care le va ambala intr-un mod inedit.

Comments Off on Jurnale si agende- un cadou inedit Tags: , ,

Author:

This author has published 84 articles so far. More info about the author is coming soon.