Jurnalele si agendele din viata noastra

October 1, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Un gest foarte frumos pe care il poti face atunci cand ai nevoie sa oferi un cadou, poate fi sa alegi dintr-o gama variata de jurnale si agende , acestea fiind cu siguranta pe placul oricui.Astfel de cadouri vor fi cu siguranta alegerea potrivita indiferent ca este vorba despre colegi, familie sau de ce nu, pentru propria persoana.

Care este rolul jurnalelor si agendelor?

Jurnalele sau agendele sunt potrivite pentru oricine scrie mult sau doreste sa isi pastreze ideile si gandurile in siguranta, pentru a le putea relua sau reciti ori de cate ori vrea

Alegerea unui jurnal poate reprezenta nevoia tuturor de a fi onesti si sinceri cu noi insine, caci o data ce incepi sa il completezi, realizezi ca tot ceea ce notezi zi de zi acolo te reprezinta in totalitate si arata cea mai reala versiune a ta.

Jurnalele si agendele au un design atractiv , iar hartia este de foarte buna calitate, iar copertile difera in functie de preferintele fiecaruia, putand alege diferite modele si desene sau coperti care transmit mesaje motivationale.

agende si jurnale

Cum alegem un jurnal?

Jurnalul este conceput pentru a consemna in el diverse idei, ganduri sau sentimente  ori sunt alese pentru a nota in el diverse poezii, eseuri, desene sau schite. Este ideal faptul ca nu exista nici o regula sau restrictie legat de ceea ce poate fi notat in jurnal

Un jurnal poate fi primul pas in dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei unei persoane, caci pe paginile acestuia pot fi desenate, mazgalite sau transpuse orice idei. De asemenea, aici poate fi locul unde visurile fiecaruia iau nastere ori chiar locul de pornire al unei mari aventuri.

Poti alege un Jurnal vintage cu inchidere magnetica, care are copertile confetionate din carton dur, prevazut cu inchidere magnetica si semn de carte. Filele jurnalului au o liniatura dictando, pentru a putea completa gandurile fiecarei zile.

Pentru pasionatii de gastronomie un model potrivit de jurnal poate fi acel Jurnal caiet retete bucatarie Sweet Cooker, cu o coperta din carton colorat si diverse imagini pe fiecare fila cu liniatura speciala.  Acesta poate fi cadoul ideal pentru oricine isi doreste sa salveze diverse retete pe care le gateste sau care mai apoi pot fi daruite cuiva drag.

Cum alegem o agenda?

Este aproape esential ca atunci cand simti ca nu mai stii exact care este urmatorul lucru pe care il aveai de facut si ce activitati urma sa efectuezi, dar si cum sa iti organizezi cat mai eficient timpul , sa iti alegi una dintre modelele de agende . Acestea pot fi de un real folos atunci cand vrei sa iti tii la indemana toate obiectivele, programul zilnic si planificarile pentru fiecare activitate in parte.

Pentru acest lucru, poti opta pentru o Agenda business care are copertile cartonate si imprimate in diverse moduri, prevazuta cu elastic pentru inchidere si accesorizata cu un pix invelit in hartie. Agenda are filele cu aspect invechit si liniatura speciala, insa hartia este de foarte buna calitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments Off on Jurnalele si agendele din viata noastra Tags: , ,

Author:

This author has published 74 articles so far. More info about the author is coming soon.