Produse horeca de la Agro Montana

March 20, 2019 | Author: | Posted in Diverse

Suntem o firma romaneasca de distributie cu un portofoliu de peste 200 de produse alimentare.

Produsele horeca pe care le distribuim se adreseaza consumatorilor de produse cu gust special, secretul preparatelor delicioase constand in selectia atenta ingredientelor din care sunt preparate.

Produse horeca, distribuite de catre profesionisti

Din dorinta de a oferi produse horeca de cea mai buna calitate, ne-am construit echipa bazata pe seriozitate, profesionalism si suntem competitivi pe piata de consum.

Echipa cu care am plecat la drum, un drum pe care il parcurgem impreuna zi de zi dovedindu-ne capacitatile, este formata din oameni de calitate morala deoasebita, onesti, muncitori si entuziasti, adevarati profesionisti care dovedesc permanent aceasta.

Fiind o societate de distributie, colaboram permanent cu clientii nostrii pentru a acoperi cerintele consumatorilor  si ne adaptam continuu impreuna cu acestia la schimbarile de pe piata de consum.

Suntem multumiti pentru activitatea desfasurata deoarece in 3 ani de experienta am incheiat parteneriate cu cca 50 de firme si distribuim prin acestea peste 200 de produse.

Produse horeca, garantia calitatii 

Produsele horeca Agro Montana pe care le comercializam au garantia calitatii fiindca producatorii acestora sunt  autorizati si certificati la standardele cele mai inalte specifiice industriilor respective.

Comercializam o gama variata de produse horeca, incepand cu produse de bacanie la care adaugam muraturi cu parfum de toamna, diferite delicioase conserve atat din legume cat si din fructe dar si dulceturi sau gemuri aromate si cu buchet autentic de gradina.

Si fiindca orice comerciant are nevoie de diversitate, la noi este locul potrivit pentru o aprovizionare completa cu produse horeca deoarece punem la dispozitie si o gama variata de fructe si legume congelate, atent selectionate si mentinute la temperaturi optime pentru a-si pastra proprietatile benefice organismului, masline si chiar parmezan si prosciutto originale din Italia.

Si fiindca nici un preparat nu poate fi copios fara a-i da arome naturale, la noi, din categoria produse horeca veti gasi intotdeauna si condimente diversificare pentru orice preparat incepand cu mancaruri pe baza de carne, peste, branzeturi  sau legume.

Nici conservele din rosii nu au fost uitate si ne bucuram ca putem distribui atat conserve din rosii intregi cat si sosuri originale Coppola Salerno acestea fiind produse premium, autentice italiene, fabricate exclusiv din ingrediente naturale.Sunt produse cu o savoare desavarsita care nu pot lipsi din orice bucatarie care se respecta.

Deasemenea conservele cu naut, fasole alba sau rosie au un gust desavarsit fiind ales bob cu bob pentru a avea o calitate superioara.

Uleiul de masline Coppola, alaturi de sosurile Pesto dau noblete salatelor sau altor preparate delicioase.

Au incredere in noi si in produsele pe care le comercializam, o multidudine de societati care comercializeaza sau folosesc produsele noastre in diferite preparate culinare traditionale sau a diverselor bucatarii orientale sau occidentale.

Suntem prezenti pe piata de consum si ne dezvoltam zi de zi din dorinta de a va pune la dispozitie o gama cat mai variata si mai calitativa de produse astfel incat veti reveni la noi ori de cate ori veti avea nevoie de produse horeca de calitate.

Vizitati site-ul nostru www.agromontana.ro si veti fi beneficiarul celor mai bune produse horeca.

Comments Off on Produse horeca de la Agro Montana Tags: , ,

Author:

This author has published 64 articles so far. More info about the author is coming soon.