Secretul unui ruj de calitate

August 20, 2018 | Author: | Posted in Diverse

 

 

Aplicate, in general, la sfarsit, rujurile de buze de la Paese sunt acele produse de machiaj care ofera stralucire oricarui chip. Lucioase sau mate, in diferite nuante, ele infrumuseteaza trasaturile si atrag atentia asupra celei mai senzuale parti a chipului. Paese Romania comercializeaza rujuri de foarte buna calitate, pentru un machiaj durabil indiferent de momentul zilei.

Ruj de buze in mai multe nuante

Daca intrebam mai multe femei ce anume cauta atunci cand isi aleg un ruj de buze, vom primi raspunsuri diferite. Unele ne vor spune ca nu folosesc rujuri in fiecare zi, ci si le aplica doar in anumite imprejurari. Altele vor spune ca au anumite culori preferate si cumpara doar rujuri in nuantele lor favorite. Altele, dimpotriva, vor spune ca isi aleg rujurile in functie de vestimentatie, de ocazie si de celelalte produse de machiaj cu care intentioneaza sa le combine.

Rujul este, de multe ori, punctul de atractie al unui machiaj reusit. El poate fi regele machiajului. Optand sa sublinieze aceasta parte a fetei cu o culoare intensa, femeile aleg pentru celelalte produse de machiaj (fard de ploeape, fard de obraz, creion de ochi etc.) culori mai discrete. Unii make-up artisti sustin ca e bine ca atunci cand realizam un machiaj de zi sau de seara sa accentuam o singura parte a fetei (buzele sau ochii), si nu pe amandoua. Altii sustin ca nu e necesar ca aceasta regula sa fie intotdeauna respectata, ea putand fi incalcata intr-un mod creativ. Dincolo de gustul personal si de moda unui anumit sezon, un lucru e sigur: un ruj de buze de calitate rezista mai mult timp, fara sa fie nevoie sa fie aplicat din nou la cateva ore dupa prima aplicare.

Paese e un magazin online care comercializeaza produse de machiaj profesional, de la produse pentru ten, ochi, sprancene si buze, pana la accesorii precum genti si pensule, Paese ofera profesionistilor din domeniul machiajului si celor pasionati de aceasta activitate posibilitatea sa-si imbogateasca paleta de culori si stilul prin elemente noi. Produsele de machiaj profesional stimuleaza imaginatia tuturor celor carora le place sa transforme chipul femeilor evidentiind frumusetea naturala. Asa cum un pictor pune pe panza emotii si idei, un om care efectueaza un machiaj se poate juca experimentand modalitati noi de a combina culorile. Folosind rujuri, fonduri de ten, pensule, farduri de obraz si alte astfel de produse, el reuseste sa-si exprime emotiile si sa creeze in acelasi timp emotie. In primul rand, o emotioneaza pe femeia pe care o machiaza amintindu-i ca este frumoasa. In al doilea rand, ii emotioneaza pe cei care pot admira un machiaj reusit.

Un ruj de calitate trebuie sa reziste pe buze cat mai mult timp. Atunci cand ies in oras, femeile beau cafea, apa, sucuri, ceaiuri sau bauturi alcoolice, mananca, isi saruta prietenii si zambesc mult. Un ruj de buze bun trenbuie sa reziste acestor peripetii. Mai mult decat atat, trebuie sa arate la fel de bine pe buze ca atunci cand a fost aplicat, fara sa se intinda si sa-si piarda textura.

 

Comments Off on Secretul unui ruj de calitate Tags: , , ,

Author:

This author has published 75 articles so far. More info about the author is coming soon.