Semnele de carte handmade – accesoriul cititorilor entuziasti  

July 30, 2018 | Author: | Posted in Diverse

 

Cartile au rolul de a modela creierul uman prin cunostintele oferite fiecarui cititor de seama. Paginile numeroase isi pot pierde cu usurinta numarul daca nu vor fi semnalate cu ajutorul unor semne de carte handmade.

Aceste produse pot fi cadoul ideal pentru cei care iubesc sa isi petreaca majoritatea timpului liber infruptandu-se cu taine si invataturi importante. Acestea sunt folosite de zeci de ani de cititorii impatimiti din intreaga lume ajutandu-i sa isi reia zilnic lectura din locul in care s-au oprit.

semn de carte

Ce este un semn de carte si cum il putem folosi?

Semnele de carte sau bookmarks-urile, reprezinta un accesoriu indispensabil cititorilor de cunoasterea absoluta a informatiilor oferite de literatura traditionala si universala.

Colectiile impresionante de carti sunt insotite de semne de carte handmade deorece, fiecare creatie literara isi expune propria poveste prin stilul in care a fost realizata. Astfel, aceste produse imbraca operele scrise cu o haina ce face cititorul sa le asocieze cu perioada si tematica cu care au fost realizate.

Folosirea acestora este extrem de usoara si fiabila. Clientul care isi doreste sa le achizitioneze trebuie sa isi aleaga designul potrivit, urmand apoi sa evidentieze paginile la care s-a oprit din citit. Ele se pot folosi atat pentru carti cat si pentru reviste sau orice alte lecturi ce necesita sa fie citite.

Modelele de semne la care putem apela in functie de opera citita

Majoritatea acestor semne de carte handmade pot avea modele variate care reprezinta personalitatea fiecarui cititor. Acestea se fac remarcate prin atentia data asupra detaliilor, cele mai reprezentative fiind metalice.

Unul dintre cele mai cautate produse este cel inglobat de stilul retro, realizat special pentru cei care iubesc istoria, arta medievala si caracterul mitic al unei carti bune. Motivele gotice, renascentiste sau „fantastice (magice)” vor insoti mereu aceste semne de carte handmade. Modelele aurii sau argintii incrustate de-a lungul unei pietre lucioase si artizanale redau aspectul de oglinda, obiect simbolistic erelor de mult trecute. Specialistii din domeniu le recomanda in special oamenilor pasionati de antichitate.

Un alt produs reprezentativ alocat acestor semne de carte handmade este imbratisat de caracteristici moderne. Ele pot isi pot varia coloritul, incepand de la nuante puternice precum albastru, verde, mov si rosu pana la culori nude, rafinate si elegante.”Coada” de legatura a semnelor scoate in evidenta aceste trasaturi, munca realizata de artist avand scopul de a completa si echilibra compozitia stilistica realizata prin intermediul lor. Bejul, negrul, albul si maroul inchis au aceasta functie.

De ce sunt cadoul perfect?

Estetica curata, prinderile si materialele calitative din care sunt realizate aceste semne de carte handmade vor multumi fiecare cititor nu numai prin aspectul lor dar si prin fiabilitatea de care dau dovada.

Un alt aspect ce insoteste achizitionarea unor semne de carte ca si cadou este reprezentat de preturile accesibile care acorda fiecarui client sa procure obiecte de inalta calitate pentru oamenii dragi din viata lor.

Alegerea unor semne de carte handmade este pe atat de grea pe cat de usoara, totul tinand cont de dorintele avute din partea clientului.

 

Comments Off on Semnele de carte handmade – accesoriul cititorilor entuziasti   Tags: , ,

Author:

This author has published 84 articles so far. More info about the author is coming soon.