Sfaturi de machiaj de la profesionisti

September 21, 2018 | Author: | Posted in Diverse

 

 

Fiecare femeie isi doreste sa aiba in colectia de make-up cele mai bune cosmetice profesionale de la Paese. Pe acestea le puteti gasi in general in rafturile cu cosmetice profesionale ale magazinelor de make-up. Va recomandam sa tineti cont de calitate in momentul in care va cumparati cele mai bune cosmetice.

 

Uneori lupta pentru a arata perfect pare pierduta din star si oricat de mult ne-am stradui sau oricat de multe cosmetice profesionale am folosi niciodata nu iese ca in videoclipuri si in articolele de pe bloguri. Desigur acestea sunt facute de make-up artisti si de profesionisti care asta fac zi de zi dar chiar si asa uneori ajungem sa se simtim atat de neindemanatice chiar si cu cele mai bune si mai scumpe cosmetice profesionale.

 

Acesta este un ghid cu trucuri pentru ca rezultatele tuturor persoanelor care incearca sa se macheze sa fie perfecte.

 

Cosmetice profesionale – aveti nevoie de o baza radioasa

 

O crema hidratanta este importanta si exista mai multe cosmetice profesionale de genul acesta care va pot ajuta. Puteti opta pentru un hidratant bogat pentru toate tipurile de piele care hidrateaza si reface pielea, lasand o stralucire superba, radioasa. O piele foarte bine hidratata arata mai tanara si mai ferma, ceea ce este un avantaj.

 

Cosmetice profesionale – folositi picaturi pentru ochi pentru a elimina roseata

 

Picaturile de ochi contin ingrediente care micsoreaza vasele de sange din ochi, ceea ce face ca roseata sa dispara. Acelasi principiu se aplica si in cazul cosurilor sau al altor pete de pe fata. Doar umeziti un tampon de bumbac cu cele mai bune picaturi de ochi  si puneti-l in zona specifica. In cateva minute, roseata va disparea.

cosmetice profesionale

 

Cosmetice profesionale – folositi creme tonifiante cu extracte natural

 

Uleiurile si crmele de piersici si caise tonifiante care fac parte din gama de cosmetice profesionale sunt fantastice pentru stralucirea pielii obosite si terne, in special pentru cei cu tenuri mai intunecate. Tonul colorat din crema contribuie la corectarea hiper-pigmentarii si este de asemenea excelent pentru eliminarea cercurilor intunecate albastre sau purpurii de sub ochi numite cearcane.

 

Cosmetice profesionale – puneti pudra ca strat de baza

O modalitate de a va asigura ca machiajul tine toata ziua este sa fixati baza cu o pudra inainte de a aplica fundatia. Suna ciudat (de vreme ce s-a spus intotdeauna sa nu se aplice lichide pe pudra), dar de fapt functioneaza. Aplicati baza obisnuita pe fata si adaugati o pudra transparenta. Procedand astfel, il fixati, asigurandu-va ca baza nu va aluneca si nu va deranja restul elementelor de make-up. Dar amintiti-va, moderarea este cheia – aplicarea de prea multa pudra va face ca aplicarea fundatiei sa se vada urat. Daca folositi cosmetice profesionale in cantitati moderate cu siguranta veti avea un rezultat perfect.

 

Ar trebui de asemenea sa va amintiti ca nu doar folosirea de cosmetice profesionale este cheia ci si modul in care le folositi. Pentru anumite operatiuni veti avea clar nevoie de cele mai bune produse dar si de o foarte mare indemanare si de aceea va recomandam sa tineti cont de toate aspectele atunci cand va pregatiti pentru evenimente importante.

Comments Off on Sfaturi de machiaj de la profesionisti Tags: , , ,

Author:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.