Tavane extensibile 3D- o solutie deopotriva eficienta si ingenioasa

September 24, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Tavanele extensibile au proprietatea de a putea fi realizate in forme diferite, in functie de necesitatile si gusturile clientului, de desgin-ul interior ales si de specificul incaperii in care este amplasat. Atunci cand tavanul existent prezinta denivelari, cand prin desgin-ul interior ales se doreste o compartimentare pe zone a incaperii sau atunci cand se doreste a se obtine un efect de profunzime si intimitate in incapere. Iata care sunt modurile in care poti realiza un tavan extensibil 3D si ce efecte pot da acestea design-ului interior al incaperii in care sunt amplasate.

 

Cum sunt realizate tavanele extensibile 3D?

Tavanele extensibile 3D  sunt realizate folosind doua tehnici, utilizand mai multe tipuri de material si tehnologii:

– O tehnologie este reprezentata de aplicarea pe tavanul extensibil a unei imagini tridimensionale prin imprimare foto pe un plotter de mari dimensiuni si montarea unui sistem de iluminat pe baza de LED care sa definitiveze efectul 3D al printului si sa puna mai bine in valoare profunzimea imaginii imprimate.

– Cea de-a doua tehnologie presupune crearea dimensiunilor reale ale tavanului extensibil cu ajuorul unei caracse speciale, care presupune imbinarea de curbe si denivelari pe suprafata tavanului, bineinteles puse in valoare de iluminatul LED realizat in spatele acestuia.

tavan extensibil

 

Ce modele 3 D pot da tavanului extensibil?

In ceea ce priveste tavanele extensibile 3 D imprimate foto, acestea pot avea, practic, orice imagine va doriti. Puteti creea mai multe zone intr-o incapere, puteti imprima un peisaj, cerul, nori, fluturi, orice va trece prin cap si poate fi imaginat intr-o fotografie. Astfel, tot ce va ramane de facut este sa va lasati imaginatia sa zboare, sa ganditi un pachet interior care sa mearga cu imaginea aleasa si sa apelati la un profesionist pentru realizarea tavanului extensibil asa cum vi-l doriti.

Relativ la tavanele extensibile 3D realizat prin crearea dimensiunilor reale cu carcase speciale, puteti opta pentru un design 3D din aria celor practicate de producator. Spre deosebire de print, tavanele extensibile 3D realizate din casete sunt mai greu de montat, dar au un efect mult mai spectaculos. Vipcasa.ro pune la dispozitia clientilor mai multe modele de tavane extensibile 3D realizate din casete precum: valuri, cerc, picatura, arc, conuri, palnie, bolta, suprapunere, cuburi sau floare. Iluminatul cu LED realizat in spatele acestor tavane extensibile 3 D va spori impactul si acuratetea dimeniunilor, desavarsind un proiect de succes.

Ce efecte dau tavanele extensibile?

Tavanele extensibile cu efect 3D pot da senzatia de spatietate, prin realizarea unui design care sa lungeasca sau sa lateasca peretii, pot pune accent pe o anume parte a incaperii, ofera un aspect mai creativ si mai mai aproape de perfectiune tavanului, ascunde orice tip de denivelare, mascheaza sistemele de comuicare si orice alte elemente montate pe tavan si da stilul design-ului interior al intregii incaperi. Iluminatul din spatele tavanului extensibil 3D ofera senzatia de spatietate si luminozitate deoarece lumina se distribuie pe toata suprafata tavanului, si nu numai intr-un centru de lumina ca in cazul tavanelor clasice.

Comments Off on Tavane extensibile 3D- o solutie deopotriva eficienta si ingenioasa Tags: , ,

Author:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.