Tipuri de huse pentru telefon

August 24, 2018 | Author: | Posted in Diverse

 

Telefoanele mobile au devenit in zilele noastre accesorii indispensabile, fara de care nu ne putem desfasura majoritatea activitatilor, acestea fiind si extrem de utile datorita functiilor de care dispun. Majoritatea dintre ele sunt si extrem de fragile, de aceea este important sa le protejam cu huse de telefon potrivite, care sa garanteze o rezistenta ridicata la socuri puternice sau in situatiile in care sunt scapate pe jos. Click aici pentru a vedea husele de telefon.Odata cu oferta diversificata de smartphone-uri de pe piata, au aparut si cat mai multe modele de huse telefoane, din diferite materiale sau cu accesorii cat mai deosebite. Puteti opta pentru huse simple din silicon sau plastic, daca va doriti o protectie maxima puteti alege huse de telefon tip portofel, iar persoanele mai indraznete care isi doresc ceva diferit isi pot achizitiona chiar si huse de telefon personalizate.

Ce fel de husa aleg pentru telefonul meu?

  • Husele de telefon din silicon

Daca ati decis sa achizitonati huse de telefoane confectionate din silicon, trebuie sa stiti ca accesoriile de tipul acesta sunt extrem de flexibile, maleabile si usor de manevrat. De obicei, sunt fabricate in functie de modelul telefonului pentru a permite spatii pentru butoanele laterale si pentru mufele de incarcare a dispozitivului si pentru casti.

Husele de telefon din silicon au proprietati termostabile, ceea ce inseamna ca sunt extrem de eficiente in mediile cu temperaturi ridicate, lucru care le face foarte bune in momentul in care doriti sa va luati telefonul cu dumneavoastra la plaja, de exemplu.

 

  • Huse de telefon din plastic dur

Mult mai rigide, dar si mult mai usor de curatat, husele de telefon din plastic dur sun excelente atunci cand va doriti accesorii rezistente, care ofera protectie telefonului chiar si pentru caderi de la distante mai mari.

Un avantaj important pe care il au acest tip de huse de telefon il reprezinta faptul ca plasticul are o termoconductibilitate mult mai mare, ceea ce inseamna ca telefonul transmite caldura cu mai mult usurinta, prevenind in acest fel supra-incalzirea.

 

  • Husele tip portofel – garantia unei protectii maxime

In momentul in care optati pentru huse de telefoane de tip portofel aveti garantia unei protectii maxime, astfel de accesorii fiind extrem de bune deoarece ofera protectie atat pe ecranul telefonului, care este foarte sensibil, cat si pe spatele acestuia, care se poate sparge si el (la unele modele de telefoane). In general, husele de telefon de tip portofel (sau flip flop) sunt confectionate din piele, astfel ca acestea sunt extrem de rezistente in timp si pot fi utilizate o perioada cat mai indelungata.

 

  • Huse de telefon personalizate

Astfel de huse de telefoane sunt un accesoriu original, potrivit pentru persoanele mai indraznete care isi doresc produse deosebite, pe care nu le mai are nimeni. Exista o multime de firme care se ocupa de acest aspect, astfel ca poti alege huse de telefon personalizate fie cu fotografii, fie cu mesaje care te reprezinta sau cu texte care iti plac. Husele de telefon personalizate sunt realizate de obicei din plastic, astfel ca pe langa aspectul placut pe care il au, ofera si o protectie mare pentru telefon.

 

 

Comments Off on Tipuri de huse pentru telefon Tags: , , ,

Author:

This author has published 75 articles so far. More info about the author is coming soon.