Tipuri de snecuri pentru cereale

August 6, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Puteti sa va orientati catre multe snecuri de cereale de o calitate buna si veti constata ca veti lua o decizie excelenta alegand aceste produse ideale. Multe firme va pun la dispozitie niste produse de cea mai buna calitate si veti vedea ca nu va va fi greu sa alegeti niste snecuri excelente pentru nevoile voastre, acestea fiind ideale pentru treburile pe care le aveti de facut in gospodarie.

Principalele tipuri de snecuri cereale

Pe piata veti putea gasi atat snecuri mici, cat si snecuri cereale mari. Snecurile pentru cereale mici se adreseaza in special micilor fermieri, fiind potrivite atat pentru manevrarea produselor granulate, cat si pentru manevrarea macinaturilor, acest produs fiind alegerea cea mai buna pentru situatia in care dispuneti de o suprafata de teren mai redusa. Trebuie sa mai stiti ca diametrele disponibile pentru snecurile transportoare este cuprinsa intre 100 mm si 150 mm, snecurile avand lungimi ce variaza destul de mult, ele fiind cuprinse intre 3 si 12m.

snec pentru cereale

Snecurile pentru cereale mari sunt echipate cu un carucior reglabil pe inaltime, aceste snecuri fiind destinate in special pentru a umple depozitele si silozurile de cereale. Acestea sunt potrivite pentru orice tip de produs granular, fiind realizate din otel galvanizat la cald, dar si echipate cu roti pneumatice. Acest mecanism poate fi remorcat de tractoare agricole si mutat dintr-un loc in altul astfel incat sa se poata incarca silozuri, depozite sau grajduri. Un alt lucru pe care trebuie sa-l stiti despre acest echipament este ca el este disponibil in doua lungimi diferite, precum si doua diametre diferite, astfel incat sa se potriveasca oricarei nevoi a afecerii voastre. Snecul mai este echipat si cu un buncar de incarcare speciala ce permite sa descarcati produsul direct dintr-un camion sau dintr-o remorca. Dispozitivul de siguranta are un buton pentru oprire de urgenta plasat pe panoul de comanda, un trolliu fiind cel care va permite operatorului sa regleze inaltimea oficiului de evacuare, scopul fiind ca aceasta masina sa fie una cat mai adaptabila si versatila.

Unde gasiti niste snecuri ideale?

Ci.ro va pune la dispozitie o oferta variata de produse dintre care veti putea alege cu usurinta, aceste produse fiind disponibile pentru voi de fiecare data. Veti constata ca nu va va fi greu sa alegeti produsul de care aveti nevoie intr-un timp foarte scurt. Un astfel de produs va fi mereu pe placul vostru si il veti aprecia mult, firma Ci.ro stand mereu la dispozitia voastra si oferindu-va toate informatiile pe care le doriti, astfel incat sa reusiti sa luati o decizie cat mai buna.

Fiecare client va avea parte de niste servicii tehnice adaptate in functie de nevoile sale, compania facand numeroase eforturi de intelegere a nevoilor clientilor in materie de snecuri, astfel incat ei sa reuseasca sa se bucure de o calitate ridicata a acestora. Puteti opta oricand pentru serviciile Ci.ro si veti vedea ca acestea vor fi excelente pentru voi, nefiindu-va greu sa gasiti niste produse de o calitate foarte buna pe care cu siguranta le veti aprecia foarte mult.

 

Comments Off on Tipuri de snecuri pentru cereale Tags: , ,

Author:

This author has published 75 articles so far. More info about the author is coming soon.