Tot ce trebuie sa stii despre baza pentru machiaj

September 27, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Machiajul este o preocupare comuna tuturor femeilor, indiferent de varsta. Toate tindem catre acel machiaj perfect, care sa ascunda si sa mascheze orice imperfectiune, care sa puna in valoare trasaturile fetei si sa lase in urma un ten frumos, luminos, tanar si radiant. Un astfel de machiaj nu poate fi realizat decat folosind produse profesionale, de calitate, adaptate tipului nostru de ten, care sa respecte toate etapele esentiale, iar baza pentru machiaj de la Paese este esentiala.

 

Ce este baza de machiaj?

Baza pentru machiaj este acel produs cosmetic care face machiajul sa dureze mai mult si sa arate mai bine indiferent de sezon, care micsoreaza porii, controleaza excesul de sebum si lasa tenul mai neted. Scopul initial al bazei pentru machiaj, care a devenit o necesitate pentru make up artisti a fost acela de a creste durabilitatea machiajului, insa, odata cu dezvoltarea de noi tehnologii, baza pentru machiaj are si alte efecte miraculoase precum netezirea ridurilor fine, reducerea porilor, estomparea culorii rosiatice si a petelor prin omogenizarea culorii tenului, controleaza excesul de sebum si ofera hidratare tenului asemenea unei crème hidratante.

Ce tipuri de baze pentru machiaj exista pe piata si ce ar trebui sa folosesc?

Pe piata exista o varietate atat de mare de baze pentru machiaj incat este foarte probabil ca o enuntare exhaustiva a acestora sa nu fie posibila. Asadar, voi enunta cateva categorii si voi pune accesntul pe acele tipuri de baze de machiaj pe care ar trebui sa le ai in considerare atunci cand iti realizezi machiajul acasa, lasand detaliile pe mana profesionistilor. In magazinele de profil vei gasi baze pentru machiaj dedicate fiecarei zone a fetei: ochi, sprancene, buze, zona T, decolteu, baze de machiaj pentru diferite tipuri de ten, precum bazele de machiaj hidratante pentru tenul uscat sau normal, bazele de machiaj cu silicon pentru tenul gras, bazele de machiaj iluminatoare pentru tenul obosit si tern.

Eu consider ca pentru machiajul realizat acasa trebuie optat pentru o baza de machiaj ce se poate aplica pe toata fata, adaptata tipului de ten pe care il avem.

Cum folosesc baza pentru machiaj?

Baza pentru machiaj este un produs cosmetic ce trebuie folosi de fiecare data cand folosesti si celelalte produse de machiaj deoarece el nu numai ca extinde durata de viata a machiajului, dar protejeaza si tenul. Am observat o tendinta de a se folosi baza pentru machiaj numai atunci cand se realizeaza un machiaj pentru un eveniment cu durata prelungita, dat fiind scopul initial al acestuia, care este in continuare si scopul sau primar, respectiv acela de a da un plus de durata machiajului. Este incorecta aceasta abordare deoarece machiajul trebuie realizat de fiecare data in intregime, parcurgand toate etapele pentru a obtine efectul scontat. Pe de alta parte, baza pentru machiaj ofera tenului hidratare si hranire, iar decizia de a nu folosi baza pentru machiaj de fiecare data va afecta sanatatea si aspectul hidratat, natural al tenului.

 

Comments Off on Tot ce trebuie sa stii despre baza pentru machiaj Tags: , ,

Author:

This author has published 74 articles so far. More info about the author is coming soon.