Tus pentru ochi Cum alegem tusul pentru ochi potrivit ?

October 26, 2018 | Author: | Posted in Diverse

 

Daca vorbim despre un machiaj smokey eyes sau cat eyes , aplicarea tusului de ochi este un must .

Prin accesarea https://www.paese.ro/tus-pentru-ochi-26 , observam ca tusul de ochi se gaseste sub forma lichida , partial solida ( gel cu consistenta cremoasa ) sau sub forma unui creion – carioca .

De obicei , tusul de ochi sub forma lichida se comercializeaza in sticlute mici , capacul fiind suportul pensulei de aplicare . Acest tip de produs necesita o atentie sporita atunci cand este folosit , dar si un grad ridicat  de indemanare . O eventuala linie trasata mai putin reusit , poate atrage dupa sine necesitatea de a reface tot machiajul. Tusul lichid este insotit de o pensula subtire, usor ascutita la varf si destul de rigida. O aplicare apasata poate cauza leziuni la nivelul pleoapei superioare . Daca , totusi , alegeti sa folositi acest tip de tus de ochi , tineti cont de urmatoarele aspecte atunci cand il achizitionati : sa fie rezistent la apa ,sa fie  puternic pigmentat , usor de demachiat si cu uscare rapida . Inainte de aplicare , agitati foarte bine sticluta cu tus , asigurandu-va astfel ca toate particulele de produs sunt uniform repartizate si ca nu veti avea surpriza neplacuta de a vi se strange tusul pe pleoapa.

Tusul de ochi gel este , de obicei, comercializat sub forma unor borcanase mici cu capac. Acesta are o consistenta mai solida si este necesar sa achizitionati o pensula speciala pentru aplicarea lui. Pentru o precizie sporita , recomandate sunt pensulele plate cu varful usor oblic. Datorita consistentei solide , acest tip de tus se poate dilua usor cu apa inainte de aplicare si, chiar si asa, are calitatea de a nu curge si de a nu se intinde.

Tusul pentru ochi creion – carioca este varianta moderna a traditionalului creion dermatograf. Un astfel de produs poate fi mai usor de utilizat , mai ales in cazul incepatoarelor, datorita preciziei oferite de forma aplicatorului. Spre deosebire de creionul dermatograf, acest tip de tus nu isi pierde din intensitate pe durata purtarii machiajului si nu necesita reimprospatare .

Indiferent de alegerea facuta in privinta tipului de tus care va este mai usor de folosit , nu uitati ca acesta se utilizeaza numai pe pleoapa superioara pudrata   , cat mai aproape de baza genelor si urmarind linia naturala a ochilor . Eventualele mici imperfectiuni se pot corecta cu ajutorul betisoarelor  sau servetelelor demachiante . Daca esti multumita de conturul final , urmatoarea etapa este aplicarea rimelului . Si in acest caz , pentru sustinerea efectului de accentuare a ochilor ,  se recomanda o mascara waterproof si cu efect de alungire a genelor .Prin acest tip de make-up , ochii sunt extrem de evidentiati , de aceea pe buze se recomanda aplicarea unui gloss transparent.

Comments Off on Tus pentru ochi Cum alegem tusul pentru ochi potrivit ? Tags: , , ,

Author:

This author has published 65 articles so far. More info about the author is coming soon.