XBody Bucuresti Slabire , tonifiere si recuperare medicala cu ajutorul unui singur aparat.

October 30, 2018 | Author: | Posted in Diverse

 

Initial ,  antrenamentele de XBody a fost folosit doar in spitale si doar in cazul persoanelor care acuzau grave dureri de spate sau musculare. Apoi , acest aparat a devenit popular in randul sportivilor care , deasemenea , datorita activitatii fizice intense se confruntau cu probleme de sanatate. Privit doar din prisma beneficiilor medicale , XBody amelioreaza durerile de spate, previne osteoporoza , reduce riscul bolilor de inima , accelereaza circulatia sangelui si a metabolismului.

Daca te preocupa doar procesul de slabire , scaderea in numar de kilograme , dar si scaderea in numar de centimetrii , tot XBody iti vine in ajutor mult mai repede decat te astepti. Cu ajutorul acestui revolutionar aparat , procesul de slabire nu mai este unul greoi , anevoios , extrem de chinuitor si cu rezultate care uita sau intarzie sa mai apara . Acum , cu XBody , poti vedea rezultatele dupa prima sedinta cu o durata de douazeci de minute. In cadrul antrenamentului arzi garantat minim cinci sute  de calorii , iar in urmatoarele douazeci si patru pana la patruzeci si opt de ore continui sa pierzi o medie de doua mii de calorii. Datorita faptului ca XBody “lucreaza ” si in orele de dupa finalizarea sedintelor , nu se recomanda o frecventa mai mare de un antrenament o data la doua zile. Dupa primele patru sedinte a cate douazeci de minute fiecare , vei observa nu numai scaderea in greutate , cat si echilibrarea si tonifierea masei musculare si eliminarea aspectului de “coaja de portocala ” , efectul anti-celulitic al XBody fiind bine cunoscut.

Nu sunt cunoscute eventuale efecte adverse al antrenamentelor cu XBody , acest tip de miscare fiind doar o forma de fitness , fara sala si care nu iti solicita articulatiile. Deasemenea , sedintele XBody sunt recomandate si proaspetelor mamici care vor sa isi recupereze rapid formele corpului anterioare sarcinii.

Intr-adevar XBody face minuni , dar aceste sedinte imbinate cu un stil de viata sanatos , dieta echilibrata si hidratare corespunzatoare, pot lucra mult mai mult si mult mai sanatos corpul dumneavoastra atat din punct de vedere estetic , cat si din punct de vedere medical.

In cadrul XBody Bucuresti toti clientii beneficiaza de o consiliera corecta si realista , de sfaturi de specialitate , de antrenamente personalizate si , nu in ultimul rand , de oferte si reduceri la pachetele de abonamente achizitionate .

Comments Off on XBody Bucuresti Slabire , tonifiere si recuperare medicala cu ajutorul unui singur aparat. Tags: , ,

Author:

This author has published 49 articles so far. More info about the author is coming soon.