3 lucruri indispensabile din trusa de machiaj

June 26, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

Machiajul a reprezentat dintotdeauna un aspect sensibil si greu de ales atunci cand vine vorba de realizarea unui look creativ si unic. Fie ca este vorba de clasicele palete si truse profesionale de machiaj, fie ca este vorba de un mascara, produsele de care avem nevoie atunci cand realizam un machiaj devin din ce in ce mai importante, motiv pentru care fiecare femeie are acasa o trusa de machiaj completa. Chiar daca unele femei prefera machiajul clasic, simplu, iar altele machiajele bogate in culori si nuante, exista cateva produse pe care fiecare femeie ar trebui sa le aibe la indemana atunci cand are nevoie de un machiaj.

Fondul de ten

Acest produs este de nelipsit atunci cand vrem sa realizam un make up. Un produs care da un aspect catifelat fetei, netezeste pielea si ii da o nuanta uniforma, fondul de ten este nelipsit din trusa, alaturi de paletele de machiaj. Fie ca optam pentru un fond de ten cu o acoperire mai mare sau mica, fluid sau compact, acest element de baza nu poate fi neglijat. De cele mai multe ori, atunci cand ne dorim un look natural, renuntam la paletele de machiaj, la rujuri si optam doar pentru fond de ten deoarece da o luminozitate fetei noastre, acopera imperfectiunile si petele rosii cu care ne luptam. De ce este indispensabil? Orice machiaj incepe cu utilizarea unui fond de ten pe care il aplicam pe fata inainte de a da contur, de a utiliza palate de machiaj sau de a folosi un gloss. Fie ca ne dorim un machiaj simplu, de vara, fie ca vrem un machiaj complex, puternic in culori, fondul de ten este primul produs pe care il aplicam, este baza machiajului.

Paletele de machiaj

Cel mai complex si sensibil component al machiajului este nuantarea ochilor cu ajutorul fardurilor, motiv pentru care putem gasi in magazine o gama larga de nuante, culori si texturi. Cele mai utilizate palete de machiaj sunt cele personalizate, deoarece ofera clientilor posibilitatea de a alege culorile preferate, in diferite nuante. Orice femeie stie deja ce nuante i se potrivesc in functie de culoarea parului si a ochilor – astfel ca cele mai multe opteaza pentru palete de machiaj personalizate, care ofera posibilitatea de a alege numarul de farduri, culorile preferate, mate sau sidefate. O trusa de machiaj completa trebuia sa contina una sau mai multe palete de machiaj, deoarece nuantarea ochilor este elementul care poate schimba total un machiaj.

Mascara

Cum ar arata machiajul din zona ochilor folosind palete de machiaj fara a completa procesul de nuantare prin aplicarea unui mascara bun? Ultimul produs indispensabil din trusa de machiaj a femeilor este cu siguranta mascara sau rimelul, produs care pune in lumina forma ochilor, care evidentiaza machiajul, care reliefeaza nuanta ochilor pe care am realizat-o folosind paletele de machiaj. Putem gasi in magazine o varietate de produse care accentueaza lungimea genelor, care aduc un plus de stralucire unui machiaj de zi de sau de seara.

Daca ar fi sa numin trei produse pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in trusa de machiaj, acestea cu siguranta ar fi fondul de ten, paletele de machiaj si un mascara sau rimel eficient. Un machiaj intotdeauna va scoate in evidenta trasaturile fetei si, de ce nu, o anumita personalitate.

Comments Off on 3 lucruri indispensabile din trusa de machiaj Tags: , ,

Author:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.