5 semne ca aveti nevoie de tratamente profesionale pentru par

November 14, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

La fel ca trupul, parul are nevoie de ingrijire adecvata pentru a ramane sanatos. Daca parul este uscat sau friabil poate fi un semn ca parul are nevoie de un tratament proteic. Se stie ca este nevoie de masti pentru par pentru ca il stimuleaza cu o varietate de nutrienti si proteine pentru a ajuta la reconstruirea si intarirea lui. Folosirea de tratamente profesionale pentru par Beauty One Shop este o modalitate uimitoare de a va mentine sanatatea generala a parului si de a-l pastra in cea mai buna forma posibila.

Aceste tratamente sunt, de asemenea, minunate pentru persoanele care isi planifica vopsirea integrala, luminarea sau texturarea chimica a parului. Prin aplicarea unui tratament proteic profesional inainte de tratarea chimica a podoabei capilare se consolideaa baza parului si, in mod esential, el devine un suport mai sanatos pentru schimbarea culorii.

Va intrebati de ce parul are nevoie de un tratament? Parul uman este facut din proteine fibroase dure, cum e cheratina, care il ajuta sa ramana puternic. Cand parul nu are aceasta proteina incepe sa sa arate fara viata. Prin restaurarea substante in parul, va ajutati parul sa ramana sanatos, lucios.
Iata cinci semne ca parul are nevoie urgenta de un tratament profesional!

Sampon profesional Beauty One Shop

1. Parul are o porozitate mare

Parul cu porozitate ridicata are adesea un aspect despicat si diferente in grosimea firellor, fapt care il fac mai susceptibil la deteriorare. Aceasta porozitate permite parului sa absoarba prea multa apa, ceea ce poate provoca electrizarea, incurcarea si chiar pierderea culorii pe parul vopsit. Pentru a completa golurile, aveti nevoie de un tratament proteic pentru a-i intari componentele. Tratamentul functioneaza prin hranirea parului cu proteine vitale care ajuta la etansarea acelor gauri.

2. Parul si-a pierdut elasticitatea

Parul este greu de ondulat sau chiar si-a piardit buclele naturale? Ei bine, acest lucru poate fi un rezultat al faptului ca parul si-a pierdut elasticitatea. Atunci cand parul isi pierde elasticitatea, este de obicei un semn ca are nevoie de un tratament proteic. Pentru a afla cat de elastic este parul, smulgeti un fir de par si umeziti-l. Odata ce firul este umed, intindeti-l si apoi dati-i drumul. Daca parul revine la lungimea initiala fara a se rupe, atunci mai exista echilibru in componenta ta. Daca num inseamna ca nu are destule proteine. Prin cresterea nivelului de proteine ii cresteti elasticitatea, ceea ce face ca parul sa fie mai rezistent, plin de viata si mai usor de coafat.

3. Parul este lipsit de viata sau tern

Parul care este plat sau lipsit de viata, tern este un semn clar ca are nevoie de un tratament proteic. In mod normal, parul ar trebui sa fie destul de rezistent si plin, asa ca, atunci cand incepe sa se pleosteasca, nu il neglijati. Prin adaugarea proteinelor inapoi in par,  puteti revitaliza firele si le puteti aduce intr-o stare mai sanatoasa.

4. Parul va simte gumos sau lipicios

Cand parul se simte ciudat la mana, nu e un semn bun. In mod obisnuit, atunci cand parul se simte gumos sau lipicios, inseamna ca sistemul de sustinere intern al parului este destul de deteriorat. Acest lucru se poate intampla daca parul este cjinuit cu produse chimice prea frecvent.

5. Parul a fost vopsit recent sau va fi vopsit in curand

Cand se vopseste, parul isi poate modifica textura. Daca va culorati parul prea des, legaturile proteice din alcatuirea firului de par se pot rupe, cauzand inspicarea capetelor si deteriorarea parului. Pentru a oferi parului o baza mai buna pentru colorare, aplicati tratamente profesionale pentru par pe baza de proteine si inainte de aplicarea vopselei, si in perioada imediat urmatoare. Asa va asigurati ca toate componentele firului de par raman puternice in timpul procesului chimic. 

Comments Off on 5 semne ca aveti nevoie de tratamente profesionale pentru par Tags: ,

Author:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.