Aparatura profesionala pentru saloane- miracolul infrumusetarii

August 8, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

 

Saloanele de infrumusetare au nevoie de ceva mai mult decat niste maini dibace, pasiune si dedicare. Tehnologia a avansat incredibil de mult in ultima perioada, iar in domeniul infrumusetarii apar tot mai multe tehnologii menite sa ofere rezultate spectaculoase in cel mai scurt timp. Astfel, un salon de infrumusetare care se respecta va fi intotdeauna la cuent cu ultimele noutati in materie, va testa echipamentele nou aparute si va achizitiona o aparatura profesionala pentru salon  care sa ofere cele mai bune rezultate pentru serviciile pe care le presteaza clientilor lor.

 

Aparatura profesionala pentru cosmetica

 

Ingrijirea tenului este o zona cu o cerere tot mai mare in saloanele de infrumusetare deoarece femeile acorda o tot mai mare atentie mentinerii unui ten impecabil. Tocmai de aceea, acest sector abunda in tipuri de tratamente faciale, tehnologii de intinerire a tenului, de curatare, de tratare, hidratare etc. Eficienta acestor tratamente este crescuta acum prin folosirea de aparatura profesionala care sa accelereze efectul cremelor si al produselor folosite sau sa trateze prin ultrasunete, radiofrecventa, laser etc. Astfel, saloanele de infrumusetare care vor sa ofere servicii complete clientelor isi doteaza sectiunile de cosmetica cu aparate pentru microdermoabraziune, aparate de lifting facial si tratamente anti age, aparate pentru peeling cu ultrasunete etc.

 

Epilarea definitiva- noul trend in materie de frumusete

Un alt aspect foarte important al segmentului de cosmetica din saloanele de infrumusetare este epilarea. Si aici tehnologia a evoluat rapid, ajungandu-se acum la cereri tot mai mari pentru epilarea definitiva, care se realizeaza cu ajutorul unui aparat profesional destinat saloanelor de infrumusetare ce functioneaza pe baza de lumina intens pulsata (IPL). Cu toate acestea, nu toate femeile opteaza pentru epilare definitiva, astfel ca zona de cosmetica trebuie dotata si cu aparatura profesionala dedicata epilatului cu ceara.

 

Remodelarea corporala, regina aparaturii profesionale pentru saloane de infrumusetare

De departe cea mai tehnologizata zona a unui salon de infrumusetare este zona de masaj si remodelare corporala. Este domeniul in care tehnologiile se combina pentru a avea rezultate spectaculoase, intr-un timp cat mai scurt, iar o sedinta de remodelare corporala presupune folosirea mai multor aparate profesionale.

Termocuverta este un aparat profesional ce ajuta in tratarea celulitei si slabire, folosind caldura. Tot in acelasi scop sunt folosite si aparatele de incalzire tisulara, aparatele cu vacuum, aparatul de cavitatie si aparatele cu laser.

Aparatele cu radiofrecventa sunt folosite atat pentru slabire si tratarea celulitei, dar si pentru ameliorarea vergeturilor, avand un efect mai rapid in cazul vergeturilor aparute recent, care inca au culoarea roz. Si aparatele cu ultrasunete au efecte similare, insa combinarea acestor tehnologii este adevarata arta a specialistului care realizeaza sedintele de remodelare corporala. Tot in saloanele de infrumusetare se folosesc si aparate profesionale pentru drenaj limfatic, care are deopotriva efecte medicale si estetice.

Existenta unei piete impresionante de aparatura profesionala pentru saloane este o veste minunata pentru persoanele care isi doresc efecte rapide in remodelarea corporala, insa un salon are nevoie si de un specialist desavarsit care sa combine tehnologiile, sa personalizeze tratamentele in functie de persoana pe care o trateaza.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments Off on Aparatura profesionala pentru saloane- miracolul infrumusetarii Tags: , ,

Author:

This author has published 82 articles so far. More info about the author is coming soon.