Caracteristici  principale ale cosmeticelor profesionale 

December 14, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

De regula, pigmentii din cosmeticele profesionale sunt curati, si, datorita acestui avantaj, acestea pot fi combinate dupa preferinta ta si dupa caracteristicile pielii. Pentru a crea un machiaj profesional artistic, spre exemplu, ai nevoie de cosmetice profesionale in toate nuantele sau de nuante neobisnuite pentru machiajul de zi cu zi. Un astfel de machiaj profesional de la BeautyOneShop, poate fi creat chiar de mainile tale, daca ai cosmeticele profesionale adecvate. Acestea pot fi paletele profesionale cu mai multe culori, si, de asemeni, cutii individuale cu farduri, creioane de contur pentru ochi, sprancene si buze, tusuri pentru pleoape, fond de ten, baza de machiaj, iluminator, fard de obraz etc.

Datorita particularitatilor texturii si saturatiei, nu se obtine intotdeauna culoarea dorita, in cazul in care amesteci nuantele pentru a obtine alte tonuri. De aceea, ai nevoie de culori individuale, potrivite pentru tine, in functie de culoarea parului si a tenului, precum si a vestimentatiei. 

Concentratia pigmentilor pentru machiaj profesional

Machiaj profesional

Nivelul de concentratie a pigmentului in cosmeticele profesionale, este de aproximativ 80-90%, in mod obisnuit – rareori depaseste 30%. Acest lucru nu inseamna ca produsele de frumusete obisnuite sunt mai proaste. Pur si simplu datorita intensitatii reduse a culorii, va fi mai dificil sa faci un machiaj profesional rezistent.

Produsul profesional, chiar si atunci cand este aplicat intr-un strat subtire, arata mult mai bine si se fixeaza cu o acoperire densa. In plus, intensitatea ridicata a pigmentilor din produsele profesionale pentru machiaj, iti permite sa efectuezi machiajul cu un numar minim de straturi, fara a supraincarca fata. Formulele, texturile, intensitatea pigmentilor si chiar caracteristicile de ambalare ale cosmeticelor profesionale, sunt adaptate la nevoile si, cel mai important, la aptitudinile artistilor de machiaj calificati. Pana nu demult, cosmeticele profesionale erau destinate in exclusivitate maestrilor profesionisti de make-up. Astazi, cosmeticele profesionale pentru machiaj profesional, pot fi cumparate de oricine, din magazinul online de specialitate. 

Optiuni cosmetice profesionale

Cosmetica profesionala pentru cosmetologi, este reprezentata de o mare cantitate de produse care difera in formule si metodele de aplicare, coerenta si caracteristici ale finisajului, precum si posibilele combinatii cu alte produse cosmetice. Toate aceste nuante pentru un specialist, sunt de o importanta fundamentala. Pentru a realiza un machiaj profesional de calitate, ai multe optiuni deoarece cosmeticele profesionale iti ofera  siguranta pentru machiajul de zi cu zi, fara a risca sa iti faci imaginea ridicola sau neglijenta.

Printre acestea se numara, bazele pentru machiaj, care sunt uneori percepute ca “un alt strat”, ce protejeaza efectiv fata de efectele componentelor mijloacelor decorative, aliniaza microrelieful pielii, astfel incat, tenul arata  perfect. De asemenea, baza pentru machiaj prelungeste  durata de viata a make-up-ului. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa gasesti baza de machiaj potrivita, luand in considerare tipul de piele, care poate fi grasa, uscata sau mixta. Pentru cosmetica sculpturala, adica sa adaugi acolo unde trebuie si sa scazi ceea ce este in plus, trebuie sa folosesti produse tonale potrivite, cum ar iluminatoarele, putand simula proportiile perfecte ale fetei. Cosmeticele fixatoare, fixeaza machiajul, asigura stabilitatea culorilor cosmetice, elasticitatea si confortul de acoperire pe tot parcursul zilei.

Comments Off on Caracteristici  principale ale cosmeticelor profesionale  Tags: , , ,

Author:

This author has published 64 articles so far. More info about the author is coming soon.