Ce este tehnica de remodelare corporala?

July 26, 2019 | Author: | Posted in Frumusete

Domeniul esteticii cuprinde tehnici de remodelare corporala, pentru toate partile corpului, cu scopul de a elimina sau ameliora anumite defecte, care scad increderea in sine. Desi femeile sunt mult mai sensibile si mai atente in ceea ce priveste aspectul corporal, si barbatii au inceput sa rezoneze cu aceste proceduri de imbunatatire a propriului corp. 

Fie ca vorbim de tratarea celulitei, de diminuarea tesutului adipos sau a vergeturilor, de eliminarea toxinelor si de imbunatatirea aspectului pielii prin stimularea colagenului si a elastinei, de tratarea cicatricilor si semnelor de pe piele, tehnicile de remodelare corporala moderne, vor garanta cele mai bune rezultate.

Aparatura de remodelare corporala

Aceste metode, spre deosebire de cele de chirurgie plastica si estetica, sunt neinvazive, fara dureri si au cele mai bune efecte pe termen lung, mai ales daca sunt coroborate cu un stil de viata sanatos si echilibrat. O dieta adecvata fiecarui metabolism in parte si practicarea unor activitati fizice, vor ajuta aceste proceduri de remodelare corporala sa aiba cele mai bune si de durata efecte.

La nivelul fetei, se vor putea folosi tehnici de rejuvenare faciala, de stimulare a secretiei de colagen si elastina, de eliminare a petelor si cicatricilor, de lifting nonchirurgical prin injectari de toxina botulinica si acid hialuronic, microabraziune, mezoterapie etc.

La nivelul corpului, se vor folosi aparate si metode pentru fiecare segment si afectiune in parte. Se stie ca femeile sunt cele mai afectate de celulita. Pentru aceasta afectiune, centrele de infrumusetare sunt dotate cu aparaturi de ultima generatie care amelioreaza aspectul neplacut al ”coajei de portocala” si reduc stratul adipos de pe zonele cu probleme. 

In functie de zona si severitatea afectiunii, numarul sedintelor de remodelare corporala poate varia. In orice caz, datorita tehnologiilor moderne, aceste tratamente vor avea ca efecte: reducerea celulitei, diminuarea tesutului adipos, scaderea in greutate, tonificarea muschilor si a pielii, cresterea elasticitatii pielii, diminuarea semnelor si cicatricilor.

Comments Off on Ce este tehnica de remodelare corporala? Tags: , , ,

Author:

This author has published 64 articles so far. More info about the author is coming soon.