Ce ruj purtam in functie de eveniment?

July 24, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

 

 

Un machiaj, oricat de impresionant ar fi, nu este niciodata complet fara a aplica un ruj de buze potrivit, care sa dea intregului nostru look un aer aparte, unic. Pe langa fondul de ten care sa dea impresia unui ten perfect, rimelul adecvat care sa ne faca genele lungi si curbate sau un fard de ochi in culori deosebite, este extrem de important sa avem in trusa noastra de machiaj si diverse nuante de rujuri, astfel incat sa le purtam in functie de evenimentul la care trebuie sa participam. Astfel, pentru machiajul de zi cu zi nu vom folosi niciodata acelasi ruj de buze pe care il vom folosi la machiajele mai stridente, de seara, aceasta regula simpla fiind una de baza ce trebuie respectata. In plus, indiferent de evenimentul la care trebuie sa participam, fie ca mergem la o petrecere importanta, fie ca ne machiem doar pentru o zi simpla de la birou, este extrem de important ca machiajul nostru sa nu ofere sub nicio forma senzatia de ten incarcat, care are mult prea mult machiaj.

ruj de buze

Rujul de zi – discret, dar de efect

Machiajul de zi nu trebuie sa fie in nicio situatie prea incarcat sau prea strident deoarece acesta trebuie fie unul cat se poate de discret pentru ca este machiajul pe care il purtam la locul de munca. In astfel de situatii, tinuta noastra trebuie sa fie una impecabila, care sa sugereze simplitate, dar si profesionalism, astfel ca machiajul trebuie sa fie unu destul de lejer si simplu, fara prea multe culori.

Pentru un machiaj cu care mergem la birou sau la o intalnire importanta de afaceri, este extrem de important sa nu folosim rujuri prea stridente, ci sa optam mai degraba pentru un ruj de buze in culori discrete, apropiate de culoarea naturala a buzelor, precum rujurile nude sau cele roz. Alaturi de o tinuta office eleganta, cu siguranta vom impresiona intr-un mod placut! Pentru o plimbare lejera alaturi de familie sau prieteni nu este necesar rujul, ci se poate aplica si un gloss.

 

Rujul de seara – puternic si stralucitor

Machiajul de seara este cel cu care impresionam in cadrul unui eveniment sofisticat si, de regula, acesta este unul mult mai puternic si mai strident. Ca si regula generala ce trebuie respectata, daca machiajul ochilor este unul puternic, smokey eyes de exemplu, nu trebuie sa aplicam niciodata rujuri in culori tari, cum este rujul rosu pentru a evita un look prea incarcat.

Pentru evenimentele elegante, precum sunt nuntile sau botezurile, in cadrul carora ne dorim sa impresionam, putem opta pentru un ruj de buze puternic, care sa ne scoata in evidenta intregul look, alegand in felul acesta o nuanta de rosu aprins sau diverse nuante de mov si lila. In cazul in care machiajul ochilor este mai puternic, nu este deloc sa gresit sa renuntam la un ruj de buze puternic si sa optam pentru unul mai discret. Daca iesim in oras, la o petrecere, putem alege si rujuri stralucitoare sau o combinatie inedita de ruj si gloss, cu care vom iesi in evidenta.

Comments Off on Ce ruj purtam in functie de eveniment? Tags: , ,

Author:

This author has published 70 articles so far. More info about the author is coming soon.