Cum sa utilizati culorile stralucitoare de pe paletele de machiaj si sa aratati impecabil

November 26, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

Venirea sezonului rece este momentul in care multe dintre noi ne gandim la make-up in nuante luminoase si colorate. Oricum nu se da nimeni in vant dupa nuante murdare si culori neutre, dar este ceva spumant in sezonul Sarbatorilor, care face ca nuantele luminoase sa fie si mai atragatoare. Deci, de ce nu adaugati acele culori pe paletele profesionale de machiaj stralucitoare din setul cu instrumente de infrumusetere?

Culorile stralucitoare se gasesc practic neatinse in majoritatea kiturilor de machiaj pentru femei. Ele arata grozav pe modelele prezentate pe copertele de reviste si in postere, atunci de ce este atat de greu sa recreem aspectul stralucitor al fetei si acasa?

Paleta de machiaj

Am pus laolalta cateva sfaturi utile, care va vor ajuta sa obtineti un aspect glossy. Deci, mergeti mai departe si incepeti sa utilizati culorile luminoase de pe paletele dumneavoastra de machiaj!

1. Aplicati primer pe pleoape

Pregatiti-va pleoapele cu o crema neutra de culoare crem sau cu o baza de fard de ochi. Acest lucru va face ca pigmentii sa ramana fixati o perioada mai lunga de timp, iar culoarea va aparea pe un fundal mat, solid. De asemenea, aveti posibilitatea sa utilizati un agent de ingrijire a ochilor.

2. Amestecati bine

Amestecarea fardului de ochi confera culorii un aspect mai natural si mai subtil. Dupa aplicare, inmuiati marginile machiajului cu o perie sau folositi-va degetele, astfel incat sa nu para aspru sau stampilat. Amestecarea umbrelor fardurilor de ochi va face machiajul ochilor sa para mai profesionist.

3. Nu incercati sa va asortati prea mult cu tinuta

Ideea principala din spatele machiajului colorat al ochilor este ca nu trebuie sa se potriveasca de fiecare data la fix cu tinuta purtata. Sa folositi aceleasi nuante va parea obositoare si banala. In schimb, purtati un fard de pleoape care va completeaza tonul pielii si al ochilor, alegand o culoare care contrasteaza cu tinuta.

4. Aplicati umbrele strategic

Incercati stilul smokye-eyes cu umbre stralucitoare sau creati o umbra dimensionala de contrast, cu o culoare stralucitoare.

Aplicarea unei umbre multicolore pe toata pleoapa, pornind sus in jos pana la linia genelor necesita indemanare si va confera un aspect profesional.

5. Definiti-va ochii

Adaugati cateva straturi de tus de ochi si mascara, ca o atingere finala pentru a definitiva machiajul ochilor, periati sprancenele pentru a va mentine machiajul sofisticat.

Acest lucru va face ca fardul dumneavoastra de ochi sa se evidentieze si mai mult!

6. Ajustati fardul de ochi pentru zi sau noapte

In timpul zilei, fardul de ochi ar trebui sa fie subtil. Dar pentru machiajul de seara puteti sa va jucati cat vreti cu el. Aplicati o umbra stralucitoare sau metalica peste o umbra mata.

Pentru un aspect adecvat pentru birou, aplicati fardul stralucitor de iluminare de-a lungul liniei de miscare a genelor si doar un pic in colturile interioare ale ochilor.

7. Pastrati restul machiajului dumneavoastra la minim

Daca v-ati hotarat sa optati pentru culori stralucitoare pentru ochilor, incercati sa pastrati restul look-ului neutru. Aceasta inseamna nu inseamna un contur nebun al buzelor si un ruj indraznet!

8. Folositi creionul de ochi ca pe un fard de ochi

Utilizati un creion de ochi de culoare inchisa pe pleoape, amestecati-l cu o perie plata si intindenti culoarea peste pleoape. Indulciti utilizand o culoare de contrast sau o nuanta neutra pe coltul exterior al ochiului. Va ajuta sa ridicati coeficientul de stil al machiajului fara a fi stridenta.

9. Pentru un look coerent, amestecati si potriviti

Adaugati un strop de culoare la aspectul stralucitor al ochilor prin adaugarea unor culori care sunt de obicei calme. Trecerea de la o culoare neutra la o nuanta mai stralucitoare este mult mai placuta.

10. Purtati machiajul cu incredere

Culorile indraznete si stralucitoare nu sunt pentru fiintele slabe. Deci, in timp ce purtati un fard deochi luminos, stralucitor, aveti si atitutidea potrivita!

Comments Off on Cum sa utilizati culorile stralucitoare de pe paletele de machiaj si sa aratati impecabil Tags: , , ,

Author:

This author has published 58 articles so far. More info about the author is coming soon.