De ce să alegem epilarea definitivă? 

May 6, 2019 | Author: | Posted in Frumusete

Se apropie sezonul cald și odată cu el și perioada rochițelor și a pantalonilor scurți. Și cu siguranță te-ai săturat să trebuiască să îți programezi câte o ședință de epilare la două zile. Atunci ar fi cazul să optezi pentru epilarea definitivă, care îți va rezolva toate problemele și te va scuti și de timpul pierdut în fiecare zi.

Ce este și ce trebuie să ști despre epilarea definitivă?

Epilarea definitiva de ultima generație se realizează cu lumina intens pulsată (IPL) este metoda cea mai rapidă, eficientă și de lungă durată pentru eliminarea pilozității nedorite. Acest procedeu se poate aplica pe aproape orice zonă a corpului atât facial cât și pe restul suprafeței corpului.

Epilarea definitivă necesită mai multe ședințe, în funcție de tipul și pigmentul părului, hormoni și culoarea și densitatea părului. Astfel rezultatele variază de la persoană la persoană, însă cu siguranță în final merită.Pe lângă faptul că scutești timpul și vei avea în orice moment un aspect curat, feminin și îngrijit, pielea ta se va bucura și de mai multă hidratare iar transpirația este mult mai ușor combătută.

Și deși epilarea definitivă este deja ceva normal printre femei, aceasta poate fi practicată cu încredere și de bărbați.

Cum decurge o ședință de epilare definitivă?

Lumina intens pulsată este atrasă de pigment in păr, iar aceasta trece în jos prin păr și urmărește să cauterizeze sursa de sânge către păr, astfel prevenind creșterea părului. O ședință de epilare definitivă durează cel mult jumătate de oră iar intervalul dintre ședințe trebuie să fie de cel puțin trei săptămâni. Înainte de începerea procedurii, zona trebuie curățată corespunzător, iar pe parcursul procedurii se poartă ochelarii speciali de protecție pentru ca razele să nu îți afecteze ochii.

Epilarea definitiva

Ce nu trebuie să faci?

Epilarea definitivă are nenumărate beneficii, însă pentru ca totul să decurgă cum se cuvine trebuie să iei în calcul câteva aspecte. În primul rând este interzisă epilarea sau decolorarea, apoi trebuie evitate soarele, autobronzantul și solarul. Recomandat este și să se evite produsele cosmetice, cele pe bază de acid și alcool și să se hidrateze mai puternic zona.

De asemenea este important de știut că trebuie evitată epilarea definitivă pe perioadă sarcinii au a alăptării, zonele cu tatuaje, cicatrici sau alunițe trebuie protejate iar persoanele cu boli precum epilepsia sau cancerul nu au voie să practice epilarea definitivă.

Îmi pot face epilare definitivă singură?

Pe zice trece apar tot mai multe aparate și echipamente IPL special destinate pentru epilare definitivă și desigur o parte dintre ele se pot folosi și acasă. Însă, pentru rezultate mai rapide și sigure ar fi indicat să apelezi la cele din saloanele de specialitate unde există și personal specializat să te îndrume și consilieze corespunzător nevoilor tale.

Așadar fie că vrei să încerci epilarea definitivă singură sau ai un salon alege produse și echipamente de la un producător care își propune să ofere cele mai bune soluții pentru afecțiunile pielii cu care se confruntă pacienții cu ajutorul cosmeticelor medicale, aparaturii estetice de ultimă generație și cei mai buni specialiști.

 

 

Comments Off on De ce să alegem epilarea definitivă?  Tags: , ,

Author:

This author has published 56 articles so far. More info about the author is coming soon.