De ce sa mergi la salon pentru un machiaj profesional

September 14, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

 

In viata fiecarei femei exista momente speciale, cand doreste sa arate grozav. Poate fi o intalnire de afaceri, o sarbatoare, o nunta sau doar o intalnire cu prietenii. In astfel de cazuri, ai nevoie de machiaj profesional de la BeautyOneShop, care sa sublinieze cu indemanare toate aspectele pozitive ale persoanei tale. Make-up-ul profesional ia in considerare toate caracteristicile structurii fetei, proportiile sale, facand imaginea mai vie si mai expresiva. Machiajul profesional in salonul de infrumusetare incepe cu definirea tipului de culoare faciala in functie de anotimp (iarna, primavara, vara, toamna), deoarece fiecarui anotimp ii corespund anumite culori ale produselor cosmetice decorative.  De asemenea, la crearea machiajului profesional se tine cont de timpul zilei, existand astfel machiaj de zi si machiaj de seara.

De zi sau de seara

 

Machiajul de zi se face cu nuante delicate, aproape transparente, subliniind frumusetea naturala. Acest machiaj evidentiaza trasaturile stralucitoare ale exteriorului si ascunde neajunsurile. Machiajul profesional de zi, realizat  in salonul de infrumusetare, va pune accentul pe personalitatea ta si, in acelasi timp, va fi aproape invizibil pe fata.

machiaj profesional

Machiajul seara, este mult mai accentuat decat cel de zi, si presupune linii clare si originalitate, precum si culori mai stralucitoare. Pentru o imagine feminina completa, machiajul realizat in salonul de infrumusetare, este selectat in mod necesar in functie de imbracaminte si accesorii.

Machiajul profesional permanent

 

Machiajul profesional permanent se face manual, folosind duze de unica folosinta  sau cu ajutorul unui dispozitiv special. Pentru acest tip de machiaj profesional, se foloseste un colorant natural si hipoalergic, care este injectat in piele, la o adancimea de 1 mm. Acesta este si o alternativa a machiajului traditional, pentru persoanele  care sunt alergice la cosmetice decorative. In plus, machiajul permanent permite unei femei sa arate perfect pe orice vreme si in orice conditii atmosferice.

 

Daca trebuie sa mergi la un eveniment special, coafura si machiajul trebuie programate din timp, deoarece acestea sunt selectate individual pentru tipul de persoana si pentru tipul de eveniment. Pentru a obtine cel mai bun rezultat, machiajul profesional trebuie realizat la un salon de cosmetica profesionala, unde make-up artistii vor tine cont de toate aceste aspecte. Trebuie remarcat faptul ca nu exista persoane ideale, de aceea machiajul profesional trebuie selectat in mod corespunzator, ascunzand deficientele externe si evidentiind avantajele.

machiaj profesional

De ce sa alegi salonul de infrumusetare?

 

Maestrii salonului de frumusete pot realiza un machiaj profesional, la un pret si la o calitate de care vei fi surprins. De asemenea, stilistii stiu cum sa descopere si sa sublinieze frumusetea naturala a oricarei femei, realizand cel mai eficient machiaj profesional. Artistii profesionisti de make-up stiu mici trucuri care vor ajuta la mentinerea  machiajului  pentru o lunga perioada de timp. Artistii make-up cunosc foarte bine tendintele modei, alegand cu inalt profesionalism un machiaj care sa fie potrivit cu solemnitatea evenimentului. De asemenea, la salonul de infrumusetare sunt folosite produse cosmetice profesionale de la cei mai importanti producatori.  Calitatea machiajului si a parului, depind direct de profesionalismul specialistilor in arta machiajului si de produsele cosmetice folosite.

 

 

 

Comments Off on De ce sa mergi la salon pentru un machiaj profesional Tags: , , , , ,

Author:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.