Despre epilarea defintiva

March 12, 2019 | Author: | Posted in Frumusete

   Cu siguranţă că orice femeie îşi doreşte să aibă mereu o piele fină şi lipsită de orice imperfecţiune. Unul din aspectele care reprezintă cea mai mare problemă cel puţin din punct de vedere estetic este pilozitatea. Ştim bine că îngrijirea personală este un proces care necesită timp şi mai ales atunci când vorbim despre capitolul epilare. V-aţi săturat de firele de păr care cresc pe zi ce trece din ce în ce mai repede? Lama nu este una din cele mai bune soluţii, crema pentru epilat este de mult uitată, iar epilatorul parcă nu mai este ce era o dată? Nu mai aveţi soluţii în ceea ce priveşte acest aspect, şi vă confruntaţi adesea cu diverse probleme precum: creşterea firelor de păr sub piele, care lasă anumite pete maro, pe care nu le puteţi elimina nicicum?

În general, responsabil pentru astfel de probleme medicale, care poartă denumirea de foliculita este procesul unei epilări inadecvate, cauzată în cea mai mare parte de epilator.

Să vedem cum putem combate această problemă serioasă care ne dă bătăi de cap şi cu care se confruntă majoritatea femeilor de ceva vreme încoace.

Astfel, paşii necesari care trebuie parcurşi în ceea ce priveşte o epilare perfectă şi lipsită de imperfecţiuni indiferent de metodă de epilare pe care o alegeţi sunt:

1. Înainte de a vă epila este important să faceţi o exfoliere fină pielii din zaţ de cafea şi ulei de măsline, întrucât hidratează intens pielea şi îndepărtează eficient celulele moarte de pe suprafaţa pielii, iar firele de păr pot fi scoate la suprafaţă urmând să fie îndepărtate mult mai uşor şi mai eficace.

2. De asemenea, foarte important este să faceţi un duş înainte de a vă epila pentru că pielea să fie moale, iar firele de păr să poată fi îndepărtate cu uşurinţă.

Însă una din cele mai recomandate metode în ceea ce priveşte îndepărtarea firelor de păr este epilarea definitiva. Pentru a realiza această epilare definitive trebuie să mergeţi la anumite saloane care realizează astfel de proceduri, ori la cabinet private. Epilarea definitive se realizează cu ajutorul unor aparate specializate precum cele pe care TOP MEDIKA le pune spre vânzare pentru dumneavoastră. Câteva dintre modelele de aparate pentru epilarea definitive pe care le puteţi găsi pe site-ul TOP MEDIKA sunt:

Aparate epilare definitiva

  • Eneka Pro
  • EcoPlus by Top Medical
  • Eneka Pro XL
  • Eneka Pro 2XL

Epilarea definitive vin în ajutorul dumneavoastră, astfel încât reuşeşte să vă scape de acele problem care vă provoacă anumite probleme estetice şi imperfecţiuni vizibile la nivelul pielii.

Să vedem cum funcţionează aceste produse specializate în epilarea definitivă. Vom lua ca exemplu aparatul pentru epilare definitivă EcoLaser by Top Medical. Aparatul aparatul funcţionează pe principiul fototermolizei selective ce distruge complet nu doar firul de păr ci şi rădăcina. O lumină laser emisă pe frecvenţa de 808nm pătrunde în rădăcina firului de păr şi cauterizează capilara care hrăneşte firul de păr, oferind un tratament eficient cu rezultate garantate şi fără efecte secundare. Este de departe unul dintre cele mai bune produse în ceea ce priveşte îndepărtarea eficientă şi definitivă a firelor de păr.

Comments Off on Despre epilarea defintiva Tags: , ,

Author:

This author has published 65 articles so far. More info about the author is coming soon.