Este pudra de fata cu adevarat necesara in realizarea machiajului?

September 28, 2019 | Author: | Posted in Frumusete

    Unul dintre produsele cosmetice care trebuie utilizat pentru realizarea unui machiaj impecabil este pudra compacta, aceasta fiind recomandat sa fie aplicata intotdeauna dupa aplicarea fondului de ten, datorita avantajelor si rolului pentru care ea a fost conceputa.

  Totusi, pentru a te bucura de un aspect impecabil si un machiaj care sa atraga privirile, este recomandat sa cunosti care tip de pudra se potriveste tipului tau de ten si care este modul de aplicare al acesteia. De asemenea, este necesar sa cunosti cand trebuie sa folosesti pudra de fata si care sunt zonele in care ea trebuie aplicata pentru aspecte si look-uri deosebite.

Cum alegi pudra de fata potrivita?

   Crema de fata, fondul de ten, dar si pudra de fata sunt produse cosmetice care trebuie alese tinand cont de tipul de ten si de problemele sau imperfectiunile acestuia. De aceea, este esential sa tii cont de aceste aspecte atunci cand te afli in fata raftului si nu stii care este acel model potrivit pentru tine.

    Daca ai un ten uscat, este recomandat sa se evite pudra de fata, caci aceasta poate duce la accentuarea uscarii tenului. Totusi, poti opta pentru acele pudre de fata cu efecte speciale, hidratanta, luminoasa, cu particule iluminatoare, caci acestea au anumite caracteristici speciale care pot contracara problemele tenului uscat.

   Daca tenul este gras sau mixt, este recomandat sa alegi o pudra de fata care are rolul de a fixa si matifia tenul si de a reduce riscul de aparitia a luciului in zona T. Printre cele mai potrivite modele de pudra de fata pentru acest tip de ten se numara cea matifianta.

   Daca ai un ten matur, atunci este recomandat sa alegi o pudra de fata translucida, caci in acest fel nu vei evidentia ridurile sau imperfectiunile pielii.

   Nu este recomandat sa se aleaga orice model de pudra, fara a tine cont de tipul de ten, caci in acest fel vei ajunge sa accentuezi problemele tenului. 

Pudra compacta

De ce este speciala pudra compacta?

   Pudra compacta Paese poate oferi mai multa acoperire, insa este recomandat sa se utilizeze pentru aplicare acel buretel special. 

   Unul dintre cele mai mari avantaje pe care acest tip de pudra le ofera este faptul ca aceasta poate fi utilizata intotdeauna atunci cand se doreste reimprospatarea machiajului, fara a exista riscul de imprastiere a acesteia pe haine. Si cu toate stim ca acest aspect este foarte important, in special atunci cand participam la un eveniment special.

Cum trebuie aplicata pudra de fata?

    Pudra de fata este cea care are rolul de fixare a machiajului si este esential de utilizat pentru acele femei care au un ten gras. Un alt rol al pudrei de fata este acela de a proteja pielea de vant, frig  si de a lasa pielea catifelata.

   De indata ce ai ales modelul potrivit de pudra de fata , este esential sa se cunoasca modul de aplicare al acesteia.

   Pudra de fata trebuie aplicata cu ajutorul pensulei sau buretelului special, prin miscari circulare. Este necesara scuturarea aplicatoarelor de excesul de pudra, astfel incat tenul sa nu devina mult prea incarcat si sa lase un aspect imbatranit.

Comments Off on Este pudra de fata cu adevarat necesara in realizarea machiajului? Tags: , ,

Author:

This author has published 56 articles so far. More info about the author is coming soon.