Expertii in beauty ne introduc in tainele unui bronz irezistibil

May 4, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

Vara e la un pas distanta si femeile au inceput sa se pregateasca in detaliu pentru etalarea bronzului perfect. Da, este adevarat ca bronzul de vacanta se estompeaza prea repede, motiv pentru care va trebui sa contribuiti la maximizarea si durabilitatea acestuia urmand trucurile recomandate de beauty influenceri:

Aplica produse de calmare si regenerare a pielii
Prelungirea bronzului incepe in timp ce stati, inca, la soare. Multe femei isi simt pielea arsa si stransa dupa o zi la plaja, astfel ca au nevoie de o crema care sa le ofere senzatia de calmare si confort. Bogata si hidratanta, o astfel de crema nu doar ca raceste pielea, ci o si hidrateaza profund, ceea ce este esential atunci cand sperati sa va prelungiti bronzul si dupa ce va intoarceti acasa. Dupa fiecare expunere la soare, este indicat sa aplicati un strat subtire de crema pentru restabilirea si consolidarea barierei naturale de protectie a pielii.

Nu exfoliati prea mult
In timp ce exfolierea pielii este esentiala pentru mentinerea aspectului placut al bronzului, produsele exfoliante dure va pot perturba bronzul, indepartand culoarea pe care ati capatat-o prin expunerea la soare. Cheia este aceea de a continua sa exfoliati pielea asa cum ati proceda in mod normal, dar sa schimbati efectuarea exfolierii cu miscari delicate. Exfolierea functioneaza pentru a indeparta celulele moarte ale pielii si a netezi aspectul acesteia fara a fi prea aspra, permitand bronzului de vacanta sa se instaleze in conditii optime.

Hidrateaza ante si post expunere la soare
Hidratarea este absolut esentiala pentru a va prelungi bronzul si pentru a pastra aspectul minunat cu care veniti din vacanta. Hidratarea temeinica a pielii, in fiecare zi, va va ajuta sa va mentineti pielea neteda si culoarea va dura mult mai mult. Cremele de corp bogate, hidratante sunt cel mai bun prieten atunci cand incercati sa va prelungiti bronzul. Puteti opta pentru o crema de corp profund nutritiva imbogatita cu unt de masline si avocado pentru a va hidrata puternic pielea, lasand-o sa arate si sa se simta fina la atingere.

Completati bronzul
Adaugarea de stralucire suplimentara peste bronzul natural este modalitatea perfecta de a prelungi stralucirea capatata in urma expunerii la soare. Aveti la dispozitie optiunea cremelor autobronzante, a uleiurilor sau produsele pe baza de particule stralucitoare ce potenteaza aspectul senzual al unui trup sarutat de razele soarelui.

Pentru o stralucire suplimentara, consumati fructe si legume bogate in vitamine pe perioada expunerii la soare. Dincolo de mitul legat de morcovi (bogati in betacaroten), trebuie sa acordati atentie alimentatiei, deoarece deshidratarea atrage dupa sine aspectul pielii stranse si disconfortul asociat acesteia. La plaja, spre exemplu, puteti consuma limonade, fresh-uri si cocktail-uri din fructe de sezon, insa nici cafeaua nu va este interzisa, daca vorbim despre un frappe rece, bogat in cuburi de gheata.

Comments Off on Expertii in beauty ne introduc in tainele unui bronz irezistibil

Author:

This author has published 14 articles so far. More info about the author is coming soon.