Fonduri de ten – online sau din magazine

June 26, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

In ultimii ani putem observa o multime de firme care se muta in online; magazinele fizice pierd teritoriu in fata magazinelor online care acopera o mare parte a populatiei, livrand produse oriunde in tara. Chiar si marile companii de produse cosmetice au trecut in mediul online, unde clientii lor pot comanda produsele preferate. In functie de tipul de produs, achizitiile online pot fi sau nu optime: de unde cumparam fonduri de ten profesionale? Avand in vedere ca in magazinele mari putem testa produsele cosmetice, achizitia de farduri, fonduri de ten, pudre pentru fata raman un domeniu greu de achizitionat din mediul online.

Cum alegem nuanta?

Fond de ten

Atunci cand cumparam fonduri de ten, fie ca mergem in magazine sau ca alegem magazinele online, trebuie sa acordam atentie nuantelor pentru care optam. Cel mai usor este sa testam in magazin diferite nuante de fonduri de ten, pana ajungem la nuanta perfecta pentru tenul nostru. Dupa ce am facut acest lucru, achizionarea de fonduri de ten online devine din ce in ce mai simpla: cautam brandul nostru preferat si nuanta pe care o stim deja. Exista cazuri in care vrem sa testam un anumit brand pe care nu il gasim in magazine, situatie in care alegerea nuantelor de fonduri de ten poate sa nu fie un succes. In acest caz, putem alege o nuanta similara cu ce am mai testat inainte. De obicei se recomanda alegerea unei nuante mai deschise pe care ulterior o putem inchide cu o pudra mai nuantata.

Tenul gras, uscat sau sensibil

Exista pe piata o gama larga de fonduri de ten pentru orice tip de ten, fie ca avem exces de sebum, o piele uscata sau pur si simplu un ten sensibil. Daca nu avem ocazia sa testam diferite fonduri de ten pentru a stabili ce este optim pentru pielea noastra, exista o multime de teste pe care le putem face. Rezultatul nu va fi mereu 100% perfect, insa ne putem face o idee raportat la tipurile de fonduri de ten pe care le putem achizitiona. Desigur, cea mai eficienta metoda este de a apela la un specialist care poate determina exact tipul de ten pe care il avem. De cele mai multe ori, clientii care comanda fonduri de ten online aleg gamele de produse pentru ten mixt, sensibil.

De ce online?

Primul motiv pentru care achizitia de fonduri de ten din magazinele online este mai benefica este timpul acordat. Putem sa cumparam online de oriunde: de acasa, de la birou, de pe telefon in orice moment al zilei. Inafara de asta, in magazinele online putem gasi mai multe branduri decat in magazine: de multe ori vedem reclame la fonduri de ten de la diferite firme, insa in magazinele de specialitate nu le gasim. Acesta ar fi un alt beneficiu; magazinele online acopera o gama de branduri mult mai mare decat magazinele fizice. Cand vine vorba de preturi, marea majoritate a magazinelor vor avea preturi pentru fonduri de ten mult mai bune, fiind in continua competitivitate cu magazinele fizice care deja se bucura de un imens succes.

Comments Off on Fonduri de ten – online sau din magazine Tags: , , ,

Author:

This author has published 53 articles so far. More info about the author is coming soon.