Machiajul cu tus pentru ochi

November 24, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

Eyelinerul va poate ajuta sa va puneti in evidenta ochii sau sa ii faceti sa arate mai mari si chiar puteti sa le schimba forma.
Puteti sa ii faceti sa arate mai mari sau mai mici, mai alaturati sau mai indepartati.
Daca nu ati mai purtat niciodata pana acum dermatograf sau tus pentru ochi Paese, este timpul sa incercati, chiar daca este nevoie de putin exercitiu pentru a va duce machiajul la un nou nivel!

Alegerea unui tus pentru ochi

Eyelinerul lichid creeaza linii netede, inclinate si un aspect precis. Puteti gasi dermatograful lichid fie tip stilou, fie intr-un flacon cu o perie. Pentru a-l utiliza, pur si simplu trageti liniile dorite pe pleoapele dumneavoastra si completati orice goluri cu o a doua aplicatie. Aveti posibilitatea sa creati o gama larga de linii de la liner lichid, de la linii subtiri naturale pana la unele care dau un look dramatic.

 • Eyelinerul tip marker lichid sunt foarte usor de folosit.

 • Daca utilizati un flacon si o pensula, poate fi necesara o anumita perioada de practica pentru a afla cum sa utilizati tusul pentur ochi lichid.

Incercati eyelinerul tip gel daca vreti sa desenati linii dramatice. Gelul se vinde intr-un recipient, impreuna cu o pensula mica. Formula lui mai este groasa arata grozav pentru toate tipurile de make-up care fac ca ochii sa arate ca si cu ar avea aripi (ochi de pisica). Pensula il face mai usor de utilizat.

 • Puteti folosi alte pensule pentru tusul de ochi. S-ar putea sa gasiti ca o perie inclinata care functioneaza cel mai bine pentru aplicarea conturului pentru ochii dumneavoastra.

 • Asigurati-va ca va faceti un obicei din a curata frecvent pensula pentru a preveni infectiile oculare.

Aplicarea eyelinerului lichid / gel

 • Agitati eyelinerul. Pentru a va asigura ca stratul de lichid este bine amestecat, va trebui sa agitati recipientul. Asigurati-va ca capacul este bine inchis mai intai si apoi agitati recipientul cu lichid timp de cateva secunde. Dupa ce l-ati scuturat, desurubati capacul si scoateti pensula.

 • Daca pensula pare sa aiba prea mult produs pe ea, glisati-o peste marginea recipientului.

 • Incepeti sa aplicati din mijlocul pleoapei. Asezati pensula pe linia genelor superioare, astfel incat sa fie cat mai aproape de ele. Apoi, incepeti sa aplicati conturul cu tus pentru ochi chiar deasupra genelor superioare. Miscati mana spre marginea exterioara a liniei pleoapei.

 • Daca va temeti ca nu veti obtine o linie dreapta, puteti sa va conturati mai intai linia genelor superioare cu un creion si apoi sa treceti peste aceasta linie cu eyelinerul lichid.

 • Umpleti golurile. Dupa ce ati terminat conturul coltului exterior si linia de pe genele superioare, uniti aceasta linie cu prima linie pe care ati facut-o. Utilizati atingeri mici pentru a conecta liniile si completati-o dupa cum este necesar, astfel incat sa formati o dunga mai groasa si uniforma pe linia genelor superioare.

 • Daca faceti o greseala, inmuiati un betisor de urechi si folositi-i varful pentru a repara. Asa aveti posibilitatea sa stergeti excesul de contur sau chiar o margine stramba.

 • Urmeaza apoi desenarea liniei pe partea inferioara a genelor pentru un aspect inaripat. Daca doriti sa creati un aspect de ochi de pisica (inaripati), trasati o linie spre tample din coltul exterior al pleoapelor. Apoi, umpleti dupa cum este necesar.

 • Incercati sa creati doar o coada mica a ochilor daca nu doriti sa aratati prea extravagant sau alegeti o aripa mai lunga pentru un aspect teatral.

 • Puteti utiliza marginea unei carti de vizita pentru a va ajuta sa creati o linie dreapta pentru aripa. Plasati  usor cartea de vizita pe marginea exterioara a pleoapei si urmariti-i linia cand aplicati tusul de ochi lichid.

Comments Off on Machiajul cu tus pentru ochi Tags: , ,

Author:

This author has published 65 articles so far. More info about the author is coming soon.