O sedinta de radio frecventa inseamna mai putin stres!

October 9, 2019 | Author: | Posted in Frumusete

Sedintele de radio frecventa sunt solutiile care te scapa de stres

radio frecventa

Radio frecventa reprezinta un tratament de regenerare a pielii, respectiv a organismului si este una dintre cele mai noi tehnici non-invazive aparute cu scopul de a elimina simptomele de imbatranire a pielii si pentru remodelare a corpului. Aparatul folosit in timpul procedurii de radio frecventa are un sistem digital ce garanteaza un consum de energie uniform si sigur. In acest mod, tot organismul este pus in miscare pentru a ajunge la rezultatele mult dorite de tine.

Tehnologia utilizata in timpul tratamentului

In timpul acestor sedinte de radio frecventa, colagenul este incalzit la o temperatura de 45°C-60°C si incepe sa isi schimbe structura si astfel sa se micsoreze. Modificarile facute termice determina formarea unor noi fibre de colagaen, iar in acest fel, pielea este refacuta, fiind eliminate ridurile si imperfectiunile aparute odata cu trecerea prin viata.

Procesul de regenerare si reconstructie a fibrelor de colagen este denumit neocolagenare. Simultan, caldura dizolva grasimea subcutanata, iar aceasta este absorbita de organism, conducand astfel la scaderea in greutate .

In cazul in care nu stiai, neocolagenarea tonifica pielea si ofera un efect de lifiting. Colagenul incalzit devine flexibil si usor de modelat.

Sedintele sunt nedureroase

Daca va aflati in punctul in care v-ati hotarat sa incercati o sedinte de radio frecventa, este importanta decizia locului unde va doriti sa efectuati aceasta procedura. Va sfatuim sa alegeti un centru medical de remodelare corporala cu experienta si cu notorietate pentru a va asigura ca procedura este efectuata corect. Recomandarea noastra este clinia Fysiogand, un centru nou si modern din Bucuresti, situati la Piata Iancului. Medicii specialisti certificati au o vasta experienta in spate, cunosc procedura si stapanesc tehnici de lucru eficiente. Intotdeauna acestia vor efectua inainte de sedinta de radio frecvent catev tipuri de teste si o serie de masuri de preventie impotriva reactiilor adverse ale organismului asupra tratamentului.

Asfel, cu cat esti mai informata si stii ce presupune tratamentul prin radio frecventa, cu atat esti in masura sa alegi mai bine optiunile de tratament.

Ca oricare alta forma de energie, si tehnologia prin radio frecventa are capacitatea de a produce caldura. Chiar daca fiecare procedura care foloseste o tehnologie similara este usor diferita una de cealalata, toate acestea functioneaza prin incalzirea straturilor profunde ale pielii. De ce acest lucru? Pentru a induce o productie regenerata de colagen si de elastina. Dar si pentru a incuraja fermitatea si functionarea corespunzatoare a celulelor benefice si a muschilor care sunt eliberati de adipocite.

Comments Off on O sedinta de radio frecventa inseamna mai putin stres! Tags: ,

Author:

This author has published 73 articles so far. More info about the author is coming soon.