Paleta de machiaj -ce continue si cum o alegem pe cea mai buna-

July 24, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

 

Machiajul este cel mai important atunci cand o femeie isi doreste sa iese in evidenta si chiar sa se diferentieze de restul persoanelor de sex feminin. De aceea, cea mai buna varianta pentru a avea la indemana tot ceea ce  este nevoie pentru un machiaj complet, este sa achizitioneze palete de machiaj profesional de la Beauty One Shop, cu ajutorul carora pot sa isi evidentieze trasaturile si personalitatea.

Cel mai potrivit este ca fiecare femeie sa opteze pentru acea paleta de machiaj care sa includa exact acele produse care se potrivesc tipului de ten, dar si nuantele si culorile preferate pe care le folosesc in mod frecvent.

Exista in magazinele specializate, dar mai ales in magazinele online o gama diversa de palete de machiaj, unele complete, altele incluzand doar produse din aceeasi cromatica.  Deci, indiferent de preferinte, femeile au foarte multe variante din care pot alege ceea ce isi doresc si au nevoie.

paleta de machiaj

Cum se alege cea mai buna paleta de machiaj?

Paletele de machiaj pot fi incluse in trei categorii de pret, si anume: palete de machiaj standard, semiprofesionale si profesionale.

Paleta de machiaj standard este aceea care poate fi purtata in permanenta in geanta, avand dimensiuni obisnuite. Printre produsele pe care aceasta le contine pot fi specificate: oglinda, pudra, fard de obraz sau de pleoape, ruj, insa toate acestea apar intr-un numar destul de redus.  Aceasta trusa de machiaj standard poate fi potrivita pentru a fi purtata si folosita atunci cand se doreste o retusare a machiajului.

Paleta de machiaj semiprofesionala contine mai multe nuante de farduri de ochi, in general undeva intre 20 si 30 de nuante, iar acestea sunt incluse intr-o cutie care pare foarte accesibila. Pe langa fardurile de ochi, trusa semiprofesionala contine si multe alte tipuri de produse cosmetice, cu ajutorul carora se pot realiza tot felul de machiaje. Aceasta nu poate fi purtata in geanta sau poseta datorita dimensiunilor mai mari, insa poate fi foarte eficienta pentru acele momente cand o poti baga in geamantan si in acest fel poti avea la indemana toate produsele cosmetice in acelasi loc.

Paleta de machiaj profesionala contine foarte multe tipuri de produse cosmetice si foarte multe nuante din fiecare. Acestea contin peste 100 de nuante de farduri, insa pot depasi uneori si 180 de nuante. Printre alte produse incluse intr-o paleta de machiaj profesionala, mai putem specifica: pudra de obraz sau blush, rujuri, corectoare, pudra, creioane dermatografe, tusuri de ochi, farduri, insa contine de obicei si tot felul de accesorii necesare pentru a aplica produsele cosmetice, precum oglinda, aplicatoare pentru fard, pensule pentru ruj, pensule pentru pudra si multe altele.

Trusa de machiaj profesionala este cea mai potrivita pentru acei make-up artisti care aleg sa realizeze orice tip de machiaj la domiciliul clientelor, reusind ca comprime intr-o singura cutie eleganta toate produsele necesare crearii unui astfel de machiaj.

In functie de preferintele fiecareia, femeile pot alege paleta de machiaj care sa contina exact acele produse pe care le considera necesare , le lipsesc sau le folosesc  cel mai frecvent .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments Off on Paleta de machiaj -ce continue si cum o alegem pe cea mai buna- Tags: , ,

Author:

This author has published 84 articles so far. More info about the author is coming soon.