Radio frecventa este tratamentul minune pentru slabit!

July 10, 2019 | Author: | Posted in Frumusete

Ce este radio frecventa?

Radio frecventa este o metoda de infrumusetare si remodelare corporala care aduce o serie de efecte benefice, precum intinerirea pielii, reducerea ridurilor si imbunatatirea elacticitatii dermice, fiind utilizata pe scara larga. De asemenea, s-a demonstrat ca aceasta indeparteaza celulita si vergeturile, favorizeaza metabolismul tisular, crescand totodata fermitatea si elasticitatea cutanata.

radio frecventa

De ce radio frecventa este atat de apreciata in randul femeilor?

Radio frecventa s-a impus ca unul dintre elementele de baza in schemele de remodelare corporala intrucat aceasta contribuie la diminuarea stratului adipos si a celulitei in zonele tratate. De asemenea, ajuta la intinerirea testutului pielii si a musculaturii, stimuland regenerarea fibrelor de colagen. Un alt beneficiu este ca imbunatateste drenajul limfatic, ducand la un aspect mai clar si mai luminos al pielii la nivel facial. Tot la nivel facial, ajuta la atenuarea ridurilor si determina imbunatatirea contururilor faciale, dar si reduce dimensiunile cicatricilor.

Tot mai multe persoane apeleaza la ultimele descoperiri stiintifice si tehnologice, iar radio frecventa este una dintre ele datorita efectelor vizibile si durabile pe care le produce intr-un timp scurt si fara contraindicatii majore.

Fiind o metoda non-chirurgicala care actioneaza la nivelul corpului, dar si a fetei, radio frecventa utilizeaza dispozitive sofisticate care trateaza cele mai comune semne ale imbatrinirii cutanate. Printre acestea se numara ridurile, testutul adipos in exces sau celulita.

Beneficiile tratamentului

Radio frecventa reprezinta o metoda eficienta, atat pentru remodelarea corporala, cat si din punct de vedere medical. Beneficiile pe care aceasta le adduce sunt multe, atat la nivel estetic, cat si medical.

In primul rand, fermitatea pielii este redata si elasticitatea sporita si tonifiata. Acest lucru este posibil deoarece se stimuleaza regenerarea unor noi fibre de elastina si colagen. De asemenea, acest tratament ofera rezultate excelente in diminuarea ridurilor prin intermediul efectului de lifting si, totodata, a celui de netezire.

In al doilea rand, celulita este redusa sau indepartata. Fiind o conditie intalnita preponderent la femei, in special la nivelul coapselor si feselor unde se depoziteaza uzual o buna parte din tesutul adipos corporal, aceasta poate disparea cu ajutorul sedintelor de radio frecventa. Prin intermediul unei sedintei, caldura va fi livrata la un nivel profund al pielii, aspectul neplacut al depozitelor adipoase in exces fiind diminuat.

Nu in ultimul rand, radio frecventa reduce grasimea corporala!

Spre deosebire de celulita care apare in primul rand la femei, aspectul neplacut determinat de stratul adipos in exces la nivel corporal este des intalnit la ambele sexe. Asfel, prin furnizarea de caldura cu ajutorul radio frecventei, grasimea va fi topita, fiind drenata prin circulatie.

Comments Off on Radio frecventa este tratamentul minune pentru slabit! Tags: ,

Author:

This author has published 68 articles so far. More info about the author is coming soon.