Samponul pentru spalare uscata- Solutia pentru scaderea frecventei spalarii

July 12, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

 

Te confrunti cu par si un scalp gras, astfel ca ai ajuns sa intorduci spalarea parului in rutina ta zilnica? Samponul profesional pentru spalare uscata de la Beauty One Shop este solutia ta salvatoare pentru a reveni la o frecventa optima de spalare a parului.

            5 inconveniente majore ale spalarii zilnice a parului

 

Spalarea zilnica a parului nu este recomandata de specialisti deoarece are efecte negative asupra parului pe termen lung. Iata care sunt cele mai mai 5 inconveniente ale spalarii atat de des a parului:

  1. Generarea de sebum si ingrasarea mai rapida a parului. Spalarea frecventa a parului creste producerea de sebum a scalpului, sebum ce se extinde pe lungimea firului de par. Astfel, nu numai ca vei pierde volumul parului din cauza greutatii sebumului care iti va lipi, practic, parul de scalp, dar acesta va afecta si lungimea, creand aspectul de par neingrijit.
  2. Deteriorarea crescuta a parului prin uscare si coafare. Spalarea zilnica a parului determina si aplicarea cu aceeasi frecventa a tratamentelor termice necesare uscarii si cofarii parului. Astfel, cu toate ca folosesti un sampon profesional pentru spalare frecventa, temperaturile ridicate necesare coafarii parului vor deteriora lungimea, generand uscarea excesiva a parului, ruperea acestuia, despicarea varfurilor etc.
  3. Caderea parului. Prin tratamentele de uscare, fie ca este vorba de uscat cu peria, placa sau alte instrumentre similare, actiunea mecanica asupra parului genereaza deteriorarea radacinilor si, totodata, o cadere mai abundenta a parului, fapt ce, in timp, poate deveni o problema grava.
  4. Pierderea timpului. Spalarea si coafarea zilnica a parului necesita timp. Astfel, vei aloca cel putin o ora in fiecare zi acestei proceduri, timp pe care l-ai putea petrece cu familia sau prietenii.
  5. Cresterea costurilor. Spalarea zilnica a parului implica folosirea de produse cosmetice pentru par cu o frecventa mult mai crescuta, atat pentru spalare, cat si pentru coafare, ceea ce inseamna investitii mai mari in astfel de produse.

sampon profesional

            Avantajele folosirii samponului profesional pentru spalare uscata

 

Sampoanele pentru spalare uscata reprezinta o alternativa optima pentru a reda curatenia parului intre spalari deoarece sunt adaptabile tuturor tipurilor de par si contin ingrediente naturale precum menta sau ceaiul verde pentru a curata scalpul si a revigora parul. Astfel, vei evita coafarea parului dupa spalatul zilnic deoarece samponul pentru spalare uscata se regaseste sub forma unui spray care se aplica la radacina parului, pe scalp, fara a uda parul si a fi necesara coafarea acestuia. In plus, procedeul de spalare uscata se realizeaza in 10 minute, evitand astfel pierderea timpului si surplusul de produse cosmetice dedicate parului folosite. Astfel de sampoane profesionale pentru spalare uscata sunt disponibile atat pentru barbati cat si pentru femei, reprezentand o solutie optima de revenire la o frecventa optima de spalare a parului pentru ambele sexe. Prin aplicarea samponului pentru spalare uscata vei prelungi spalarea traditionala a parului, in timp reusind sa echilibrezi balanta si sa ai un par sanatos, curat, fara tendinte de ingrasare, pe care sa il scutesti de efectele negative ale spalarii cu o frecventa atat de mare.

Comments Off on Samponul pentru spalare uscata- Solutia pentru scaderea frecventei spalarii Tags: , ,

Author:

This author has published 53 articles so far. More info about the author is coming soon.