Scapa de grasimea nedorita in doar 5 pasi prin reflexoterapie

March 1, 2019 | Author: | Posted in Frumusete, Sanatate, Sfaturi

Daca nu stiati, pierderea in greutate prin reflexoterapie este un mod popular si chiar placut, am putea spune, de a scapa de surplusul de grasime de la nivel subcutanat si de a va face sa va simtiti mai improspatati.

Efecte uimitoare obtinute prin reflexoterapie

Diferitele puncte de presiune pe care medicii specialisti le actioneaza asupra picioarelor tale pot fi folosite pentru a declansa o varietate de raspunsuri in corpul tau. Tot ele pot conduce si la scaderea in greutate, chiar daca din punct de vedere medical nu se ofera niciun sprijin pentru aceasta idee.

reflexoterapie

In timp ce dieta alimentara moderata si regimul completat de exercitii fizice reprezinta cea mai buna si cea mai fiabila metoda de a pierde in greutate, va puteti suplimenta programul de scadere in greutate cu ajutorul tratementului prin reflexoterapie.

Pentru pierderea in greutate pe baza procedurii de reflexoterapie, trebuie sa gasiti punctele de presiune care corespund splinei si organelor digestive. In vederea remodelarii corporale este de ajuns doar sa lucrati punctele reflexe de pierdere in greutate pentru cel putin 5 minute in fiecare zi.

Metode eficiente in reflexoterapie acasa

  1. In primul rand, gasiti o diagrama de reflexoterapie. Aceste diagrame sunt diponibile destul de frecvent in mediul online, dar ar trebui sa incercati sa va asigurati ca acestea provin dintr-o sursa de renume.
  2. Sustineti piciorul stang cu mana dreapta si utilizati degetul mare stang pentru a lucra reflexul splinei. Stimularea splinei reduce foamea;
  3. Pentru stimularea stomacului si pancreasului leaga-ti piciorul stang cu mana dreapta si apasa fiecare punct cu degetul mare stang. Cand atingi limita exterioara a zonei reflexului, comuta-ti mainile si actioneaza o mica presiune pe punctele reflex inapoi in directia opusa. Stimularea acestor puncte ajuta la imbunatatirea digestiei. Punctul ce poate fi atins prin reflexoterapie pentru stomac se afla pe arcul interior al piciorului tau. Iar punctul spre pancreas este situat in centrul arcului interior al piciorului;
  4. Lucrati punctul reflex pentru vezica biliara. Inca nu stii la ce te poate ajuta vezica biliara in procesul de pierdere in greutate prin reflexoterapie? Ei bine, ea stocheaza continuu lichidul digestiv secretat de ficat. Bilele emulsioneaza grăsimile in alimentele partial digerate, ceea ce conduce la scaderea in greutate. Stimularea vezicii biliare poate îmbunătăți de asemenea digestia. Punctul acesta il gasiti zona de reflexe hepatice mai mari pe piciorul drept;
  5. Nu il ultimul rand, glandele endocrine cheie vor promova secretia hormonala echilibrata si apetitul corespunzator. Aplicand o presiune asupra punctelor reflexe ale tiroidei, glandei pituitare si a glandelor suprarenale veti echilibra stresul emotional si fiziologic.

Imprieteniti-va cu procedurile prin reflexoterapie pentru ca au efecte miraculoase asupra organismului. Mergeti la un centru competent care efectueaza acest tratament in conditii si aflati cum veti putea sa va imbunatatiti starea de sanatate simplu si rapid.

Comments Off on Scapa de grasimea nedorita in doar 5 pasi prin reflexoterapie Tags: , , ,

Author:

This author has published 49 articles so far. More info about the author is coming soon.