Sfaturi pentru machiaj pentru a va face fardul de ochi sa arate mai stralucitor

December 7, 2018 | Author: | Posted in Frumusete

Va place sa purtati un machiaj stralucitor, intens si dramatic, dar va simtiti frustrata de lipsa unei intensitati a culorii, pe care o doriti mai stralucitoare pentru un fard de ochi Beauty One Shop? Ati trecut printr-o serie de experimente pentru a va face fardul si sa apara mai stralucitor pe pleoape? Toate fardurile de ochi arata uluitor in magazinele de machiaje si modelele sunt intotdeauna fotografiate purtand un machiaj al ochilor luminos si vibrant in reviste. Deci, de ce este atat de dificil sa obtinem acelasi look acasa? Fardurile de ochi din paleta arata uimitor de vibrante, intense si pline de culoare, dar de cele mai multe ori nu reusesc sa transmita aceeasi vibratie si pleoapelor noastre. De aceea am alcatuit un top de sfaturi de machiaj pentru a va face pleoapele stralucitoare ca in revistele glossy!

Cum sa obtineti acea stralucire perfecta a fardurilor de ochi? Exista vreun secret? Nu chiar! Am compilat o lista de sfaturi care va vor ajuta sa obtineti lookul dorit. Indiferent de culoarea, brandul machiajului, textura sau finisaj, cu aceste sfaturi puteti purta cu incredere fardul de ochi care va face ochii sa arate si mai frumosi!

Fard de ochi

Primer pentru ochi

Multe dintre noi se concentreaza mai mult pe rezultatul final al machiajului ochilor, dar intotdeauna uita sa foloseasca un primer de ochi. Primerul pentru fata functioneaza ca un produs total multifunctional daca nu aveti unul special pentru ochi. Este o conceptie total gresita ca bazele de ochi lucreaza cu singurul scop de a spori longevitatea fardurilor de ochi. Primerul pentru ochi adauga vibratii culorii fardului, facand ca nuanta pe care ati aplicat-o pe pleoapa sa nu fie afectata de pigmentul natural al pielii pleoapelor.

Primerele de ochi vin in diferite nuante. Puteti alege o variatie a tonului pielii pentru a elimina pigmentarea pleoapelor, precum si pentru a ajuta la evidentierea culorilor. Un grund alb sau de culoare palida va face ca make-up-ul de ochi sa para extrem de vibrant.

Baza de machiaj pentru ochi

O baza de machiaj a ochilor este o modalitate populara de a-i face sa para stralucitori. Formula bazei de fard de ochi este complet diferita de cea a primerului de ochi. Acesta are o consistenta groasa si cremoasa. Baza de machiaj a ochilor ajuta la intensificarea paletei culorilor si, de asemenea, ajuta si la fixarea fardului de ochi prin aderenta mai buna pe pleoape. Cea mai buna aplicare a bazei de fard de ochi se face cu ajutorul varfurilor degetului, care ajuta la raspandirea usoara a produsului. Make-up artistii profesionisti aplica intotdeauna primerul pentru ochi si apoi urmeaza cu o baza de fard de ochi.

Creion alb pentru ochi

Creionul pentru ochi se poate transforma cu usurinta in baza pentru fardul de ochi. Daca va aflati intr-o perioada cu un buget restrans sau daca nu detineti un primer de ochi sau o baza de fard de ochi, atunci acest truc va ajuta foarte mult. Creionul pentru ochi de culoare alba poate inlocui cu usurinta un grund de fard de ochi. Creioanele albe pentru ochi sunt facute in general pe o baza de formula cremoasa, care ajuta fardul de ochi sa adere ferm pe pleoape. Avantajul suplimentar este acela ca acestea sporesc intensitatea culorii ochilor si a fardurilor, deoarece sunt opace si anuleaza pigmentarea pleoapelor. Acoperiti toata pleoapa cu creionul cu ochi alb si utilizati o pensula pentru ochi sau chiar degetele pentru a raspandi uniform culoarea alba, pentru a face ca aceasta sa functioneze ca baza. Apoi aplicati cu atentie fardul de ochi preferat peste ea si observati cat a crescut intensitatea culorii pe pleoape!

Creion negru de ochi

La fel ca si creionul pentru ochi alb, ca baza pentru machiajul ochilor, creionul de ochi de culoare neagra functioneaza eficient pentru a scoate in evidenta culorile. Singurul truc: trebuie sa fie aplicat ca baza doar pentru fardul de ochi intunecat, deoarece fardul de ochi de culoare deschisa isi va schimba culoarea imediat ce este aplicat pe o baza mai inchisa, cum este cea de culoare neagra. Culorile precum verde, bronz, maron, rosu, albastru functioneaza uimitor pe o baza aplicata pe pleoapa folosind un creion negru de ochi.

Comments Off on Sfaturi pentru machiaj pentru a va face fardul de ochi sa arate mai stralucitor Tags: , , ,

Author:

This author has published 42 articles so far. More info about the author is coming soon.