6 coafuri care nu isi pierd farmecul

July 30, 2019 | Author: | Posted in Moda

Atunci cand vine vorba despre asectul lor, femeile sunt foarte atente la machiaj, vestimentatie si pantofi. Totusi, oricat de bine alese ar fi acestea, felul in care este tuns sau aranjat parul poate fi decisiv pentru aspectul final. Astfel, o coafura prost aleasa si care nu se potriveste cu trasaturile si fizionomia femeii poate strica tot.

Cand vine vorba despre alegerea tunsorii sau coafurii potrivite, daca nu stiti ce vi se potriveste, este mai bine sa solicitati serviciile oferite de un coafor profesional unde un specialist in domeniu va poate ajuta

 

Veti spune ca poate nu merita efortul, pentru ca odata ce ati gasit coafura potrivita exista sansa ca ea sa se demodeze si an de an sa fie nevoie sa o schimbati. Nimic mai gresit! Desi moda vine si pleaca, exista cateva coafuri sau tunsori care nu isi vor pierde farmecul niciodata, fiind mereu la moda. Dumneavoastra puteti sa alegeti una dintre acestea.

Tunsoarea bob

Bob-ul a aparut in 1920, cand femeile militau pentru dreptul de a vota si, desi au trecut de atunci aproape 100 de ani, el inca nu s-a demodat. Linia moderna impune o lungime un pic mai mare, fiind un pic mai sus fata de nivelul umerilor si ofera un look elegant si foarte modern. Este o tunsoare usor de realizat si care se poate face in orice frizerie.

Tunsoarea Pixie

Este tunsoarea ideala pentru femeile cu fata mica. Desi confera un usor aspect baietesc, prin simpla adaugare a unor spicuri in directii diferite care sa faca totul sa para dezordonat, ea va aduce un plus de farmec, feminitatea si mondenitate look-ului general.

Coafura Flipped-Out

Iata o coafura populara prin anii 1950 si care inca nu si-a pierdut farmecul. Este o tunsoare cu aspect elegant, potrivita pentru orice femeie moderna si care se poate realiza pe orice lungime de par. Insa, ea arata cel mai bine pe parul tuns in scari. Coafura Flipped-Out ofera un aspect dezordonat parului si este ideala pentru a iesi din stilul care inspira supra-control.

Onduleurile sau buclele

Ondularea suvitelor reprezinta modul cel mai natural de a aranja parul si va crea intotdeauna un aspect fabulos, salbatic si feminin. Valurile moderne, desi impun onduleuri mai largi si in partea de jos a suvitelor, isi pastreaza farmecul si frumusetea. Pentru cele mai reusite si rezistente bucle, faceti acum programare la un salon coafura Bucuresti.

Parul lung si drept

Acesta este un stil asociat cu anii ‘60 sau ‘70, cunoscuti si ca perioada hippie cand se mergea cat mai mult pe natural. Stilul lung si drept al epocii moderne urmeaza o structura similara, dar in trepte, astfel incat parul sa aiba o greutate mai mica si o forma mai bine definita.

Cocul

Coc-ul sau ridicarea parului in crestetul capului este coafura ideala pentru parul lung sau de mediu si nu isi va pierde niciodata eleganta si feminitatea. Coc-ul se poate adapta cu accesoriile potrivite, fiind astfel ideal pentru orice ocazie, formala sau mai putin formala. Pentru un aspect elegant si totodata provocator se poate alege cocul prins neglijent la nivelul gatului.

Comments Off on 6 coafuri care nu isi pierd farmecul

Author:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.