Care sunt regulile de purtare a tricourilor?

May 16, 2018 | Author: | Posted in Moda

Una dintre cele mai numeroase piese vestimentare pe care le poti gasi in garderoba oricarui barbat sunt acele tricouri Tommy Hilfiger de la IMA Trend, care pot fi intalnite de toate felurile si culorile, aceastea fiind de fapt cele mai versatile obiectee vestimentar pe care le poti avea. Totusi, exista anumite cazuri cand tricourile nu sunt deloc recomandate.

Cand este bine sa porti tricou?

Aceasta piesa vestimentara a fost la inceputurile ei un fel de lenjerie de corp pentru baieti, insa cu trecerea timpului a devenit extraordinar de populara, datorita confortului si spiritului practic de care au dat dovada.

Totusi, tricourile nu sunt deloc potrivite pentru a fi purtate la nunti sau inmormantari, insa, daca se asorteaza asa cum trebuie , pot deveni potrivite pentru a fi purtate la multe ocazii, in afara stilului obisnuit si practic cu care suntem obisnuiti.

Tricourile nu sunt deloc potrivite pentru  a fi purtate la job, nici in situatii ce se vor a fi formale, acestea fiind potrivite pentru activitati sau situatii in care nu se cere nici un fel de pretentie.

De asemenea, sunt recomandate a fi cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre oameni activi, care isi ocupa o parte din timp facand sport sau orice fel de activitate fizica.

In ceea ce priveste varsta, tricourile sunt mai recomandate pentru tineri, decat pentru barbatii care au trecut de prima tinerete.

Aceste piese vestimentare sunt potrivite pentru cei ce au un corp bine facut, deoarece daca esti prea slab sau ai kilograme in plus, tricoul va scoate in evidenta toate aceste lucruri neplacute.

Pentru acestia sunt potrivite camasile sau sacourile sport care reusesc sa modeleze cumva forma corpului acestora.  Barbatii corpolenti pot opta pentru tricouri polo, cu guler, deoarece acesta este un element menit sa atraga atentia catre fata, punand in umbra restul corpului

In cazul in care ai o prima intalnire, este potrivit sa alegi o alta piesa vertimentara, in defavoarea tricoului, pentru a putea face intr-adevar o prima impresie buna.

   Cum alegi tricoul potrivit?

Atunci cand vrei sa iti alegi un nou tricou, trebuie sa ai in vedere trei aspecte: felul cum iti vine pe corp, materialul din care este confectionat si designul.

Modul in care un tricou se aseaza pe corp este cel mai important atunci cand vine vorba despre o piesa vestimentara noua. Acesta trebuie ales astfel incat sa nu fie nici prea strans, nici prea larg,

Pentru a se potrivi perfect, trebuie ca linia umerilor sa se alinieze cu locul unde se termina umarul, iar manecile trebuie sa ajunga pana la jumatatea bratului. Atunci cand vine vorba despre tivul de jos al tricoului, trebuie ca acesta sa nu depaseasca nivelul soldurilor.

Croiala unui tricou poate fi de doua feluri: normala sau cu anchior, fiecare dintre ele potrivindu-se unui anumit tip de constitutie si de forma a fetei.

Daca alegi un tricou la baza gatului, atunci probabil ca ai o constitutie atletica si un gat mai lung, iar tricoul in anchior este potrivit pentru barbatii mai scunzi si cu fata rotunda. Nu este recomandat sa porti un tricou in V daca ai burta, caci privirile sunt atrase catre partea de jos din cauza anchiorului.

 

 

 

Comments Off on Care sunt regulile de purtare a tricourilor? Tags: , , ,

Author:

This author has published 51 articles so far. More info about the author is coming soon.