Ceasul, un accesoriu care nu se demodeaza niciodata

June 28, 2018 | Author: | Posted in Moda

Accesoriile sunt cele care fac diferenta si dau un aer aparte oricarei tinute, fie ca e vorba de o geanta de firma, de un colier mare sau de ceasuri de mana originale. Indiferent ca mergi la birou, la o petrecere sau la o plimbare alaturi de cei dragi, accesoriile intregesc orice tinuta si au rolul de a-ti defini propriul stil vestimentar si, de ce nu, chiar si trasaturile de personalitate predominante. Daca in trecut ceasul era destinat aproape exclusiv masurarii timpului si pentru a oferi un reper temporar, astazi rolul ceasului s-a schimbat considerabil si a devenit o emblema pentru cel care il poarta. Cu o curea metalica sau cu una clasica din piele, ceasul este un accesoriu care va fi intotdeauna la moda, indiferent de tendintele marilor case de moda si indiferent de stilul vestimentar al fiecarei persoane. Exista o multime de modele de ceasuri de mana originale, de diferite forme, dimensiuni, culori si materiale, acestea putand fi purtate indiferent de anotimp si integrate in mai multe stiluri.

Curea de piele sau metalica?

Atunci cand optezi pentru ceasuri de mana originale ce au o curea de piele vei sti sigur ca vei impresiona prin eleganta si rafinament deoarece astfel de ceasuri de mana originale sunt definitia unui stil sobru si clasic, potrivit oamenilor de afaceri sau celor care apreciaza simplitatea. Ceasurile cu o curea de piele sunt destinate persoanelor rafinate si serioase, cu o personalitate puternica.

Insa persoanele care doresc sa se faca remarcate in orice situatie cu un accesoriu deosebit stiu ca trebuie sa opteze pentru ceasuri de mana originale cu o curea metalica, ce pot fi cu usurinta asortate atat la tinutele office, cat si la cele casual. Daca iti doresti ca ceasul sa fie elementul de baza a tinutei tale, atunci cu siguranta vei alege un ceas cu o curea metalica!

Cum alegi ceasul potrivit?

Alegerea unui ceas pentru femei nu este deloc usoara pentru ca in aceasta situatie se tine foarte mult cont de personalitatea persoanei care il poarta. Ceasurile cu curele din piele sunt potrivite deoarece nu se demodeaza niciodata, pe cand cele metalice sunt perfecte deoarece se asorteaza usor. O alta idee interesanta pentru femeile indraznete o reprezinta ceasurile de mana originale de tip boyfriend, care au curea metalica si aduc mai mult a ceasuri de mana originale barbatesti, insa isi pastreaza totusi din finetea emanata de sexul frumos. Acest tip de ceas poate fi purtat in mai multe stiluri, insa este recomandat pentru tinutele office sau casual, de strada.

Pentru barbati insa, alegerea unor ceasuri de mana originale este mult mai simpla. Fie ca prefera un stil mai casual sau sport, fie ca prefera sa fie elegant in orice situatie, cele mai potrivite ceasuri pentru barbati sunt cele cu o curea lata din piele sau cu o curea metalica. Un design interesant il reprezinta astazi si ceasurile din lemn, nu de mult aparute pe piata. Tot mai multi barbati aleg sa poarte astfel de accesorii pentru a iesi din anonimat si pentru a purta ceva deosebit si original.

Comments Off on Ceasul, un accesoriu care nu se demodeaza niciodata Tags: , , ,

Author:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.