De ce sa alegi boxerii de barbati?

July 24, 2018 | Author: | Posted in Moda

Te-ai gandit vreodata cat de important ar putea fi cumpararea unor boxeri pentru barbati? Vrei sa treci la boxeri? Exista multe motive pentru care aceasta poate fi o idee buna. Si amintiti-va ca lenjeria de corp este temelia stilului. Ceea ce purtati pe dedesubt poate conteaza. Oricine poate purta boxeri, trebuie doar sa ii cumparati. Daca incercati sa aveti un copil, boxerii de IMA Trend sunt o idee grozava. Da, este adevarat, desi de necrezut, iar daca doriti informatii suplimentare, cititi mai departe de la pasul numarul unu mai jos.

Purtarea boxerilor pentru a creste fertilitatea

Purtati boxeri pentru beneficii medicale. Incercati boxeri, nu chiloti, daca sunteti in cautare sa va  imbunatatiti sanatatea testiculara. Unele studii au descoperit ca barbatii care poarta boxeri sunt mai sanatosi. Barbatii care nu doresc sa-si compromita fertilitatea, pot sa isi sporeasca sansele prin trecerea la boxeri.

Studiile arata ca boxerii pot afecta pozitiv calitatea spermei. Chiar mai bine, purtati boxeri in timpul zilei si apoi nu purtati nimic pe timp de noapte. Un studiu a constatat ca acest lucru a dus la scaderea nivelului de ADN deteriorat in spermatozoizi.

boxeri

Utilizati boxerii pentru a creste fertilitatea

Daca doriti sa va cresteti cu adevarat fertilitatea, totusi, trebuie sa va amintiti ca dureaza de la 10 pana la 11 saptamani pentru ca sperma sa fie produsa. Astfel, nu va functiona daca treceti la boxeri cu o noaptea inainte de a dori sa lasati o femeie insarcinata. Aceasta trebuie sa fie o strategie pe termen mai lung.

Asigurati-va ca aveti suficient suport

Asigurati-va ca tineti cont de nevoia de suport. Boxerii nu vor fi o idee minunata cand lucrati. Boxerii sunt pentru acele momente in care suportul nu este o problema.

Atrageti pe altii semnificativ, purtand boxeri

Poate crezi ca femeile (sau barbatii) te vor prefera in chiloti. Gresit. Studiile au aratat ca femeile, in special, prefera boxerii. Exista ceva de spus pentru un mic mister, chilotii pot parea prea casual si evidenti.

Boxerii vin in diferite modele si culori, astfel incat acestia pot parea mai profesionali.

Utilizati boxerii pentru a va arata personalitatea

Boxerii sunt minunati deoarece pot scoate in evidenta o anumita vibratie pe care incercati sa o creati.

Unii barbati folosesc boxeri pentru a-si arata tendintele creative. Altii aleg boxeri, plini de umor, care au pe ei emisiuni preferate de televiziune. Boxerii fac astfel o declaratie pe care nu o pot face chilotii. Cu toate acestea, alti barbati aleg modele profesionale care arata maturitatea si clasa lor. Ce boxeri alegeti? Sa fim sinceri. Nu puteti obtine multe imagini sau modele pe o pereche de chiloti.

Urmati eticheta lenjeriei

Da, lenjeria ta iti poate spune multe despre tine. Exista un astfel de lucru exact cum ar exista  maniere de lenjerie.

Lenjeria veche ar trebui aruncata. In cazul in care lenjeria de corp este rupta sau uzata, scapa de ea. Unii experti cred ca ar trebui sa va aruncati lenjeria de corp in fiecare luna. Totusi, schimbati lenjeria de corp in fiecare zi daca lucrati foarte mult in mediul in care transpirati profund.

Comments Off on De ce sa alegi boxerii de barbati? Tags: , ,

Author:

This author has published 84 articles so far. More info about the author is coming soon.