Economiseste la energie electrica cu ajutorul unor tuburi LED!

August 16, 2019 | Author: | Posted in Produse si Servicii

Daca vrei sa beneficiezi de un sistem de iluminat ieftin, de durata si foarte rezistent apeleaza cu incredere la tuburi led. Acestea sunt o solutie moderna de iluminat care se bazeaza pe tehnologia led care ofera o multime de avantaje in comparatie cu un sistem de iluminat normal. Neoanele vechi pot fi inlocuite cu succes de aceste sisteme de iluminat modernea pentru ca tu sa te bucuri de multe avantaje importante. Magazinul online de iluminat pe baza de led Led-Concept comercializeaza tuburi led la cele mai mici preturi din mediul online.

Ce beneficii iti ofera un sistem de iluminat cu tuburi led?

Cel mai important avantaj pe care ti-l ofera un sistem de iluminat cu tuburi led ieftin, este economie pe care o vei face la factura de curent electric. Acestea pot consuma cu peste 50% mai putina energie electrica in comparatie cu toate modelele de neoane vechi.
tuburi led

De asemenea, un alt avantaj pe care il are un astfel de sistem de iluminat cu  este inlocuirea acestuia.
Aceste sisteme de iluminat au o durata de timp mai mare in comparatie cu neoanele obisnuite si rezista la mult mai multe cicluri de aprindere-stingere.

Toate sistemele de iluminat pe baza de LED au o durata de viata de pana la aproximativ 35.000 de ore de functionare. Foarte important este ca acestea nu emit radiatii infrarosii sau ultraviolete.
Un sistem de iluminat cu tehnologie noua este foarte util pentru iluminarea terenurilor de sport, camerelor pentru copii, zonele de preparare a mancarii, deoarece acestea sunt foarte rezistente la posibile socuri, nu atrag insecte, nu emit caldura si nu dauneaza vederii.

Sistemul de iluminat cu led nu dauneaza mediului inconjurator, deoarece nu contine mercur.

Nu mai sta pe ganduri, intra acum pe site https://www.led-concept.ro/tuburi-led pentru a beneficia de cele mai mici preturi la sistemul de iluminat cu tuburi led de pe piata!

Cele mai bune preturi la sisteme de iluminat se gasesc la Led Concept

Iluminatul cu tuburi led din magazinul online Led Concept, iti ofera o multitudine de avantaje pe care nu trebuie sa le ratezi sub nicio forma. Poti comanda de la acest magazin online produse de iluminat pe baza de led precum: becuri, tuburi, sporturi, panouri, proiectoare, plafoniere etc. aca vrei sa comanzi produse la ce mai mici preturi de pe piata, intra acum pe site-ul magazinului Led Concept, suna la numarul de telefon 0760.919.116 sau trimite un mail la comenzi@led-concept.ro.

Comments Off on Economiseste la energie electrica cu ajutorul unor tuburi LED! Tags:

Author:

This author has published 68 articles so far. More info about the author is coming soon.